Snazim sa nekonzumovat. Teda ked mam nieco kupovane, pasterizovane, tak si to tam kludne dam, lebo tam nemam co stratit, ale fresh papanicko si radsej nezohrejem/ohrejem inak.
@2 a je to rýchlejšie a úspornejšie ako hriať na sporáku
a jedlu nerobí dobre, ak zohrejem napr. polievku v celom hrnci, naberiem si porciu a zvyšok vychladne, a potom ďalší člen zase všetko zohreje... a ak by som si mala nabrať do rajnice, zohriať a následne nabrať na tanier, tak toľko riadu by som si tým narobila
Ak myslis take tie "hotovky" co sa daju kupit v ochode a potom sa to iba ohreje v mikrovlnke tak to nie ale inac si jedlo v mikrovlnke zohrievam a mozno tak raz za rok si tam dam uvarit, osmazit jaternicku alebo klobasu ale vacsinou len zohrievam alebo roztapam zamrznute rozky alebo chleba.
@dannyd14 zohriat rezen mozes na panvici s olejom a prikryit pokryvkou logic
len dnes je taka doba ze vsetko hned clovek chce mat, ziadna trpezlivost logic
nie, lebo obvykle si nič nepotrebujem uvariť/ohriať. plus, nikdy mi veľmi nevyhovovali výsledky úpravy v takom prístroji
(potom je teda minimálne k počudovaniu, že som sa pred pár rokmi tak zúrivo zasadzoval o jeho zakúpenie do našej domácnosti, že, že že že)
@strangelady opätovné ohrievanie neznamená, že sa tá hmota (v tomto prípade pokrm) ešte viac nedegraduje. dokonca niektorí (napr. Breuss) spomínajú, že je to úplne bezhodnotný balast.
temer nie... ale na itrnáku mám jednu panvičku a som furt preč a keď už dojdem unavena, vytiahnem dajaku bludu z chladničky a panvička je 2 dní špinavá v kuchynke, tak využijem aj mikrovlnku"... ale idem obmedzovať varenie celkovo, je leto a cítim sa jak taky pampúšik
ale stačilo mi keď spolubydla v nej piekla! (a to paradoxne kusok vedla nej je truba kt. vyzera jak mikrovlnka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a jedlu nerobí dobre, ak zohrejem napr. polievku v celom hrnci, naberiem si porciu a zvyšok vychladne, a potom ďalší člen zase všetko zohreje... a ak by som si mala nabrať do rajnice, zohriať a následne nabrať na tanier, tak toľko riadu by som si tým narobila
Ale hlavne chutnejšie
a lebo je to rýchle
len dnes je taka doba ze vsetko hned clovek chce mat, ziadna trpezlivost logic
@carpathian tak to potom ani ryby, cestoviny, ryžu.......
(potom je teda minimálne k počudovaniu, že som sa pred pár rokmi tak zúrivo zasadzoval o jeho zakúpenie do našej domácnosti, že, že že že)
@strangelady opätovné ohrievanie neznamená, že sa tá hmota (v tomto prípade pokrm) ešte viac nedegraduje. dokonca niektorí (napr. Breuss) spomínajú, že je to úplne bezhodnotný balast.
inak len ohrievanie, nie varenie
ale stačilo mi keď spolubydla v nej piekla! (a to paradoxne kusok vedla nej je truba kt. vyzera jak mikrovlnka
@21