ide do koša. na ploche je len zástupca. Kôš sa nedá vyhodiť do koša, kľudne to skús. Ak sa ti to podarí budeš v piči lebo už nič nevymažeš ale aspoň budeš jediná na svete bez koša
nikde len neni na ploche ale aj ked sa ti to stane nahodou da sa zase vratit spat na Viste pravym tlacidlom mysi a potom prisposobit a tam nejako raz sa mi to stalo uz
@gabbi , kos na ploche je zastupca ozajstneho kosa, ktory je schovany v tych hroznych windows folderoch... Ked vymazes kos tak ten schovany kos ostane schovany, len zastupca zmizne.
Je to sice vtipneee a velmy ale mne nejde vratit ten kos ja som ho vymazala este davnejsie ale proste nejde a mam XPcko ked to dam tak jak poviete.. tak len ci necem zmenit ikony na kosi tak jak ho vratim? .. lebo ne a ne sa mi objavit s5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
nie, najskôr do kontajnera, na skládku až potom
--
. . . musis si najst nastavenia ikoniek na ploche a tam si zaciarknut ten kos a bude znova na ploche.
@gabbi , kos na ploche je zastupca ozajstneho kosa, ktory je schovany v tych hroznych windows folderoch... Ked vymazes kos tak ten schovany kos ostane schovany, len zastupca zmizne.