Vie mi niekto poradiť nejaké fajn trasy, cestičky, na behanie v KE, niekde v blízkosti Technickej univerzity? Nepoznám to tam, poprípade aj niekto kto behá, a išiel by si zabehať a poukazoval mi prostredie ..
urcite by som odporucil bankov, su to krasne lesy hned za kosicami respektive v kosiciach, sice som neodpovedal na otazku ale lepsie miesto na behanie nie je v kosiciach, este spomeniem jazero a anicku
Ja keď som ešte nebola lenivá a behávala som tak som išla po lese na Ovečku(to je tam blízko ako začína detská železnica) a keď sa mi veľmi chcelo tak z tamaď ešte cez les smerom na Alpinku alebo sa dá ísť od tej ovečky aj na Bankov ale stále po lese som behala nikdy nie po ceste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
@ivangeline najlepší beh v lese , v posilke na páse to nie je zle ale príroda je príroda . Ale ďakujem, aj snaha sa cení
@bema28 Pozrie tú trasu, a pôjdem si tam určite zabehať, dik za typ. Ak sa budeš chcieť pridať, tak píš