mestska doprava, rozjebany slovan, suche hotdogy v bezdackom stanku pri tescu, dream, bezdomovec števko tancujuci pred aidou, teta na zachode v dargove...
košice su best ! super/hypermarkety, kluby, je sa kam ist bavit alebo si sadnut na drink, proste KE neni diera ako nejaka nova dubnica alebo ziar nad hronom a podobne a este horsie mesta
boze vy materialisti....ja vam hned poviem dalsie veci co su tu fajn, bo nespomeniem števka tak ani si tu neskrtnete...
taaakze....
nns, bang, podchod pri velkom tescu, aidička, veštica pred slovanom, sacky s mliekom na stanici , trolejbus, preplnena 29-tka cez letne prazdniny (ejj vsetci turisti sveta spojte sa a napredujte do ZOO)
sacky s mliekom ....juu preplnene busy v lete bezna zalezitost a stevkoooo moderny to clovek..(?? zboznujem kosice a mimochodom jedlikova 4ever internaty su naj, denne dobra hudba
Nahodou, ja som hrdou obyvatelkou Kosic, aj ked niekedy by som ich vymenila za taky NY alebo Prahu. Ach Praha(L) No ale.. Off topic
Na Kosiciach nadovsetko milujem:
fontanu znameni na Hlavnej, Sedenie hore v Aide, vsetky Cajovne s velkym C, cestu zo skoly do mesta, zlodejov na namesti, rozjebany slovan uz vyssie spomenuty, Nahodne stretnutia na Hlavnej ulici, Jumbo centrum, Kamery na zachodoch v Aide, ...
Mam rada Kosice. Sice nie su nejak velke, je tu vela problematickych ludi a indiviid(A), no Kosice sa predsa chcu stat mestom kultury ne? Tak musia byt aspon trochu dobre
Tashira spravne ...tiez som hrdym obyvatelom mesta...a nevymenil by som...Velmi pekne mesto mame..a to si treba vazit..a nicomu nepomozete ak to budete len kritizovat a vysiemavat sa..aj vy tu zijete..tak sa snazte..my vsetci tvorime toto mesto..tak ked sa z neho smejes..smejes sa zo seba..(plati len pre obyvatelov kosic)
no neda mi aby som nezareagoval na zopar podanych nazorov hlavne co sa tyka spominaneho auparku a florianskej. Strasne ma mrzi, ze vacsina v tom developerskom pseudogrce, vidi len pozitiva. Som za rozvoj, ale nie formou tejto podradnej architektury, a desim sa dob, kedy sa Kosice zapoja do celoslovenskej sutaze o najvacsii ,,falus,,(vid. Blava a Zilina). Hlavne teraz ked uz by som povedal ze 2013 mame v kapse (klop, klop), by ma dost stvalo byt prezentovany takym odpadom, ked viem, ze to ide aj inak. Ale aj napriek tomu nam drzim palce a som pocteny byt obyvatelom nasej najkrajsej ,,mestodedinky,, na Slovensku. ....cvrnk
Pochodil som už toho veľa ale zo slovenských miest sa mi najviac páčia moje rodné Košice. A o takých 50-60 rokov môžme konkurovať Prahe. BA je oveľa horšie, len preto že je hlavné mesto tak tam majú lepšie obchodíky ako mi ale naše kluby, reštiky a kaviarne sú o 100% lepšie. Kedy sa vrátia časy Košického vládneho programu ??
Košice čaká obrovský rozvoj...rýchlodráhy, električka na ťahanovce, aupark, cassovar, nove biznis centrum, imopark, stavba noveho hotela, novy futbalovy stadion, rekonstrukcia slovana a hutnika, pristavba optimy (kika), pristavba pre carefour, mnoho dalsich...velke investicie pre kosice do buducnosti verte mi 2013 uz sme vyhrali
Ja som v Blave bol veľakrát, a určite som si ju nezamiloval vlastne sa mi vôbec nepáči. Je to mesto ktoré má veľmi ďaleko ku kráse aj Prešov je oveľa lepší ako BA. Možno si ti ešte nebola v Košiciach tak máš svoj mylný názor (!
V BA mam rodinu a stravil som tam vela casu. No nijako ma neohurila. Je to take roztahane, neforemne, divne. Moj nazor, KE su najkrajsie, krajsie namestie som este nevidel, co do histroickej hodnoty, na SVK.
@57 pretazi este viac pretazenu dopravu, troleje potom budem viac preplnene, proste keby tam bola aspon 3-4 prudy na kazdej strane a dobre vyriesene podzemne parkovisko mozno by to bolo vpohode
inac..vedeli ste ze kratko po vojne boly Kosice hlavnim mestom Ceskoslovenskej republiky?! aj ked len kratko, ale to nebola ani bratislava. myslim ako hlavne mesto celeho ceskoslovenska
ja som KS - košický sedlák takže ja milujem SAD autobusy bez stredných a zadných dverí (s bonusom červených alebo modrých závesov a bez možnosti otvorenia okien) na pravidelnej linke Košice-Medzev o 14.50
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a dufam ze su v kosiciach super baby!
.. ale ma aj zopar kladow.. len by som musela dlho rozmyslat..
inak... nemam rada kosice... tak vseobecne... male, skarede, s takou hnusnou malou rieckou...
okej prave som v blave, som ovplyvnena...
a v ke mame onicom obchodaky
a Seagull1 : samozrejme že sme super...
taaakze....
nns, bang, podchod pri velkom tescu, aidička, veštica pred slovanom, sacky s mliekom na stanici , trolejbus, preplnena 29-tka cez letne prazdniny (ejj vsetci turisti sveta spojte sa a napredujte do ZOO)
Kavecany su super - jedno zviera na kilometri stvorcovom - viac sa nachodis ako vidis - a ze vraj preco je to najvacsie zoo
cete dalsie tipy? (ci typy WTF?)
Nahodou, ja som hrdou obyvatelkou Kosic, aj ked niekedy by som ich vymenila za taky NY alebo Prahu. Ach Praha(L) No ale.. Off topic
Na Kosiciach nadovsetko milujem:
fontanu znameni na Hlavnej, Sedenie hore v Aide, vsetky Cajovne s velkym C, cestu zo skoly do mesta, zlodejov na namesti, rozjebany slovan uz vyssie spomenuty, Nahodne stretnutia na Hlavnej ulici, Jumbo centrum, Kamery na zachodoch v Aide, ...
Mam rada Kosice. Sice nie su nejak velke, je tu vela problematickych ludi a indiviid(A), no Kosice sa predsa chcu stat mestom kultury ne? Tak musia byt aspon trochu dobre
verte mi, ze kosice su ovela krajsie..ked ne najktajsie mesto na slovensku
Xi: klopat nemusis lebo to dostaneme, ale typujem ze to bude uplne zbytocne podujatie
Len škoda že tam dali hudbu.... lebo on aj spieva
No ale sranda človek je to
Hotel Slovan (!
keby sa dalo xD
kaaaazdy vikend som tam xD