ludkovia,neviete mi povedat,kde najdem program na tieto slavnosti konajuce sa v starej sladovni???google mi nejako nepomaha a nie som z KE,cize nemam si to ako zistit cez plagaty.dakujem
@luthien cosiii aj sona pride paradaaaa ja len v sobotu, lebo v piatok vystupujem, ale vecer by som mozno dobehla.... a aj v sobotu asi vystupujem tak tiez neviem kedy, ale veslarov snad stihnem
@soraya tak neviem dokedy tam vecer budeme my, lebo Soni ide posledny bus 22:30 a okolo desiatej uz asi pojdeme odtial prec. Ale dufam ze nezabudnem, a napisem ti aspon SMS kde si, nech sa stretneme
Jasne ze sa tesim, vidiet celebritu nazivo a zblizka... dufam ze mi da aj podpis a chcem foto
@luthien popytaj podpis na podprdu alebo na gate myslim,ze tym ho urcite zaujmes este na neho pozmurkaj a je tvoj a pochval mu tu ciernu koselu,co bude mat na sebe a to uz budes mazana u neho
@soraya a ako vies,ze nebude mat ? uvidis...stavime sa o pol deci? kto sa stavia,ze bude mat tu ciernu koselu... @luthien kludne pochval,plus leti na ciernovlasky,tie ma v oblube mas sancu
@luthien on nie je narcis,len ma rad zenske skoro akekolvek,pekne,aj mierne sa podobajuce na tranzvestitu,aj menej pekne...pochval mu spev,ze dobre spieva,gitaru..fakt hocico a uvidis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.kamdomesta.sk/kosice/ine/mest...
Najdem ti hocico co budes chciet.
Cosi... Tomi? Zeby som ho konecne videla LIVE?
jasne, tesis sa nanho?
Jasne ze sa tesim, vidiet celebritu nazivo a zblizka... dufam ze mi da aj podpis a chcem foto
tomi velmi podpisy nedava este mi dlzi to venovanie
@soraya uz sa vidim jak ho balim a preco kriedy? Co si Horvathka?