Napiste sem ake mate skusenosti alebo ake su najlepsie kozmeticke pripravky co ste vyskusali. Tak napriklad ja som sa docitala ze na cervene vyrazky su najlepsie kvapky proti cervenaniu oci ako napr. Visine. Este nemam odskusane lebo som nemala vyrazku al
kozmeticke pripravky na malovanie? heh, nemalujem sa
a pletova voda: ABcko smradlava s gaforom, ale zabera a dobre cisti, potom cistiaca emulzia Clearskin a ked sa objavi razzacas jebak, tak mam na to daco z kekarne, ze Eryfluid
ale problematicku plet nemam, tak mam pokoj s akne [*KLOPE NA DREVO*]
no ja tiez na cistenie garnier,alebo este strasne rada mam aj vichy od vichy pouzivam ay make-up a balzamy na pery alebo este je dobre aj yves rocher, ze mnamy znacka........ a ostatne sminky vacsinof rimmel. alebo miss sporty-ze odskusana klasika a naviac netestuju na zvieratkach
ja to moc nepouzivam teda jedine asi pletovu vodu a piling cudujem sa lebo kamaratky chodia zmalove jak velkonocne vajcia , nejak nemam potrebu este stale a us budem mat 16
No čistiacu vodu mam momentálne clean&clear ale mala som aj z avonu a mam asi 5 rôznych peelingov a gelov a teraz ešte aj dva kremy od la roche-posay a tie su dobre
no ja mam najradsej na cistenie garnier to tri viednom na cistenie pleti je v tom peeling maska aj cistiaci gela potom mam rada tu spiralu z miss porty v tom ruzovom obale tu fakt mozem a make-up gabriella salvete ten je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a pletova voda: ABcko smradlava s gaforom, ale zabera a dobre cisti, potom cistiaca emulzia Clearskin a ked sa objavi razzacas jebak, tak mam na to daco z kekarne, ze Eryfluid
ale problematicku plet nemam, tak mam pokoj s akne [*KLOPE NA DREVO*]
a co sa tyka dekorativnej kozmetiky...tak miss soprty...a make up rimmel...zmatnucjuci.perfektne kryje
a lesky..no hlavne nech to nie je cinska vyroba