Dúfam, že toto tu ešte nebolo. Mala by som otázku skôr pre baby: Hlavne v ženských časopisoch sa veľakrát spomína celulitída. Čo to vlastne je? Ako spoznám, že ju mám? Kde sa "prejavuje? Za odpovede vopred ďakujem!
toto je ďalší príklad tých báb ktoré hľadajú nejaké veci na svojom tele a nevedia to nájsť spomínam si jak jedna baba hľadala klitoris na chrbáte
celulitída sa prejavuje väčšinou na stehnách a koža pripomína kôru pomaranča alebo bryndzu alebo aj mesačnú krajinku čo je dosť nechutné pre ľudské očí odporúčam nosiť dlhé sukne alebo nohavice a dávaj pozor či nepatríš medzi tie najhoršie prípady tie majú celulitídu aj na lakťoch
milujem taketo otazky ja neviem kde niektory ludia ziju a taktiez milujem ked tu chlapci zacnu na zensku otazku rozpisovat romany!sa robia strasne mudri ja to milujem proste bodka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mas 19 rokov a este si si nenasla ani kusok pomarancovej koze?
celulitída sa prejavuje väčšinou na stehnách a koža pripomína kôru pomaranča alebo bryndzu alebo aj mesačnú krajinku čo je dosť nechutné pre ľudské očí odporúčam nosiť dlhé sukne alebo nohavice a dávaj pozor či nepatríš medzi tie najhoršie prípady tie majú celulitídu aj na lakťoch