ale ajtak mam velmi srandovne prihody s sbskarmi (takymi 5 kilovymi z ustavu)
naposledy si idem tak k pokladni a na mna uz frajer okuliarnaty caka ..a pozera co platim...tak si ho prezeram mozno sa mu pacim..tak som zapaltil a pekne odisiel..nakonec ma chytil ten somrak za ruku a povedal ze kde mam tycinku(25 centov!)..tak som si povedal ze som si ich asi niekde zabudol a nechal ich na pokladni..potom pvoedal ze ich mam isto v kapse ja mu na to ze je to picovina..nakonec sa pozrel a boli tam..stale neviem ako sa tam dostali ale mam v pici!
jéj, to mi pripomína básničku, resp. jej časť, ktorú mi kedysi recitoval otec:
"...a vy, deti, nekradnite,
čo vidíte, uchmatnite..."
A po gúglení som teraz toto našiel na nete
Na tajného zloděje má Slovák popěvek: „Otče náš — tatka náš posadil nás na lavičku,, dal nám chleba po kúštičku: A vy děti, nekradnite, čo vidíte, uchmatnite; já som starý, nekradnul som, čo som videi, nenahal som."
To by som asi umrela, zobrať niečo v takom veľkom obchode, ale 2x som vzala lízatko zo školského bufetu a potom som tam nechala peniaze vo vyššej hodnote nenápadne na pulte, lebo som mala hrozné výčitky svedomia...No a potom som to už nerobila, aj keď som bola na škole. Keď už sa tu priznávate...
raz ked som mala 3 roky som ukradla mydlo , bolo to tak okolo vianoc a ked sa ma mama pytala odkial ho mam tak som sa vyhovorila že mi ho dal mikulas na ulici hahaha....
keď sme boli na výlete v chorvátsku tak kamarátky neskutočne veľa vecí pokradli u takých tých trhových obchodníkov piercingy, nášnice, náramky atď... ale ja nič
keď nájdem v škole nejaké perá na lavici, že si ich tam niekto zrejme zabudol, tak ich vezmem, ale inak nekradnem vôbec a aj keby, tak to nie je hriech, keď nás štát môže okrádať...
Ľudia nekradnite. Akože budete mať pár nových vecí ktoré vám aj tak niesú treba ale raz vás pri tom chytia to mi verte. Nenišanca že cely život budete kradnuť a prejde vám to. Aj mna chytili a nezabudnem nato nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Teraz už to nerobím. Ani keksík ani tic-tac
a ja keď som bola v škôlke, brala som si samé sprostosti, ako odlomený kus plastu z čohosi..neviem sama prečo, ale nič hodnotné
ale nikdy som to neurobila ani neurobim
ale ajtak mam velmi srandovne prihody s sbskarmi (takymi 5 kilovymi z ustavu)
naposledy si idem tak k pokladni a na mna uz frajer okuliarnaty caka ..a pozera co platim...tak si ho prezeram mozno sa mu pacim..tak som zapaltil a pekne odisiel..nakonec ma chytil ten somrak za ruku a povedal ze kde mam tycinku(25 centov!)..tak som si povedal ze som si ich asi niekde zabudol a nechal ich na pokladni..potom pvoedal ze ich mam isto v kapse ja mu na to ze je to picovina..nakonec sa pozrel a boli tam..stale neviem ako sa tam dostali ale mam v pici!
nemá problém ani s fľaškou vodky, kofolou, veľkou Milkou alebo bagetou... všetko ukradne
"...a vy, deti, nekradnite,
čo vidíte, uchmatnite..."
A po gúglení som teraz toto našiel na nete
Na tajného zloděje má Slovák popěvek: „Otče náš — tatka náš posadil nás na lavičku,, dal nám chleba po kúštičku: A vy děti, nekradnite, čo vidíte, uchmatnite; já som starý, nekradnul som, čo som videi, nenahal som."
@etelnair Môže ti to prísť divné ale práve v takých obchodoch spôsobujú značné škody drobní zlodeji.
Nepodpáliš občas niečo, alebo tak? ... Lebo to je tiež super zábava.
k teme-nie v zivote mi ani nenapadlo ze by som nieco ukradla,nie som tak blbo vychovana
by ste sa možno divili niektorí, koľko toho zmizne v každom jednom obchode každý deň........