Sak zalezi od toho na jake parkovisko. Ked venku volade na sidlisku tak sa to lahko moze stat. Ked to mas v bytovke v garazi nemal by byt problem kedze sa tam viac menej poznate a ked to je na parkovisku s kamerami tak si podla mna nedovolia. Ale istota je istota, zamok na kotuc a retaz do betonu...
@stevo kedze to je vzduchom chladene tak tam nema co vyvriet a ano, vpohode to vie ale tak rataj, ze to tym padom za rok vyhodis. Taketo skutre nemaju velku zivotnost. Vacsina jednovalcovych motorov potrebuje GO po 30 000km alebo menej. Nehovoriac o inych veciach.
Ano tento Piaggo je parada. Tiez som po nom pozeral, ale dat za to 5000eur nemienim. Tiez uvazujem, ze by som zaobstaral nejaku motorku. Ale uprimne, sedenie na skutri nie je bohvieco. Ako slepka tam byt posadeny. Proste ked skuter do 125ccm tak jednoznacne nieco na sposob supersportu, nech tam aj pohodlnejsie sedis. Skuter mi proste nesedi. Aj ked tento Piaggo je klasa. Na tom sa da uz aj niekam vycestovat.Ale to uz je tazky a hlavne dlhy skuter. Takze nic moc do mesta. Skor na dlhsie behanie.
alebo toto ti vydrzi hocijake dlhsie cesty aj nejake tie kopce aj mesto ale zas viac ako 120 km/h z toho nedostanes max 135 km/h z kopca ale inak v poho » m.motoride.sk/moto/133/gilera...
alebo toto ti vydrzi hocijake dlhsie cesty aj nejake tie kopce aj mesto ale zas viac ako 120 km/h z toho nedostanes max 135 km/h z kopca ale inak v poho » motoride.sk/moto/133/gilera...
je to tak isto rychlo ukradnutelne jak auto. obe sa daju ukradnut do pol minuty a co sa tyka parkovania cez den pred skolou, bytom a podobne tak ti podla mna aj tak nikto nic neukradne. Tak ci tak ti bude treba prenajat garaz aby si ho mal kam dat na zimu.
Ja svoj skuter nikdy nenechavam len tak von. Ak tak, tak si ho zapaejujem tak, aby som nan videl. A parkovat ho na noc von urcite nie... Ja ho mam pekne v pivnici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ono... tie skútre.... také normálne na vodičak jak keď máš auto...
tak ono to normálne vie fičať aj napríklad z BA do SC?
nevyvrie to?
a nevieš mi odporučiť nejaky skuter, ktory by vydrzal aj dlhšie než rok a zvladol by medzimestské cesty?
ci je blbosť davat to na skútry?
chapem, ze chranene preto, aby ti to nikto neukradol
*som sa zase raz osrala*
A staci Ti na to vodicak B
a keby si kupim taketo? » www.piaggiosk.sk/modely/x10/x10_...
diik za info keby dačo , pište.
a samozrejme som si všimol aj @hoperpohromu aby sa necitila odsuvana a nepovsimnuta
Napríklad:
» www.autobazar.sk/5245596/yamaha-...
» m.motoride.sk/moto/133/gilera...
» motoride.sk/moto/133/gilera...
Od 15 mozes robit do 50 kw a od 16 od 125 kw...
@hoperpohroma
@vachtlik
hen kukni :.... kradloš jeden
» www.liveleak.com/view?i=409_1404...
a o tomto hovorím