@somslavka .... ta nas sa pytaj .. sama vies ci chces ist abo ne ..ja som bol ....osviencim vo mne nevyvolaval nijake pocity ...lebo kedze mi tam nikto nezomrel ani nemohol ...najradsej mam tie keci jak dakto kto mu tam tiez nikto nevypustil dusu zacne ze ake to bolo emotivne a sracky .... ....krakow je asi tak pekny aho hoc ktore mesto ktore vzniklo v stredoveku ..historicke centrum a okolo sidliska .... oplati sa tam ist kuknut solne bane vo wieliczke nedaleko krakowa ...to fakt stoji za to
Tiež sme boli takto.. V Krakowe a potom v Osviencime... A teda musím povedať ten Krakow, krásne mesto... Naozja krása... No a Osvienčim, to je druhá vec, odpodúčam každému... Určite by som zopakoval...
kym nebudete ubytovani v hosteli Blue, kde tu autenticke schody z 18. storocia, ktore sa dost podobaju na tie v Oswiencime, nebude vas spat 5 na izbe pre 4 na 3 posteliach lebo nebude dost perin a budete mat ucitelku/sprievodkynu, ktora vam dopraje viac ako jedno jedlo za den tak chod
nech sa strčí do riti každý, kto tam bol a ním to nepohlo, potom má srdce z kameňa.......ja som plakal, nad rovesníkmi môjho veku, ktorí tám zomierali od hladu, strachu a chorôb...............filip
ja som tam bol 2 týždne do zadu Osvienčim je veľmi zaujímavé miesto. A Krakow je krasota a hlavne Vavel. Najhoršie na výlete boli spolužiaci počas pobytu na ubytovni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale inac uz som abstinent
Osviencim sa oplati vidiet.. chod Ibi, chod!
Keby, že raz budeš vladnuť svetu vychytaš muchy, ktore mal ten komplex a bude fajn
v krakowe som bola v zime a bolo to tam uzasne,hl ich trhy
Keď tam chceš ísť tak tam pôjdeš.