prečo to tu píšeš veď som to čítal a zastavila sa mi chuť do jedla choď na gyndu a bude to ako keby som tu ja napísal že som dnes vysral 15 centimetrové hovno a pátral by som kto vysral väčšie
viem presne o co ide..ja som mala v 14 kramy skoro dva mesiace..aj ked prerusovane presne ako ty..nie riadne silne kramy, ale krvavy vytok..isla som ku gynekologovi a mala som stastie, ze som prisla este vcas, pretoze som mala cysty pri vajecnikoch a kebyze pridem neskor tak v buducnosti mozno nebudem vediet mat deti..cysty sa robia od prechladnutia, vacsinou od noh..napriklad ze behas po studenom, alebo mas hole brucho..proste od chladu..chod k doktorovi, vysetrenie vobec neboli, spravi ti len sono..on to tam uz uvidi..a predpise ti tabletky, po ktorych ti tie cysty prasknu a vsetko bude v pohode..ked to uz mas v horsom stave, dostanes inekcie..ale chod ku gynekologovi!!!
@13.ale tak hadam to prezije,nie?no a inak fakt si prechladnuta si myslim a beries antikoncepciu?bo ak nie tak teraz mas prilezitost o nu poziadat ked mamka zisti ze uz si mala sex,tak podla mna to bude plus
proste tam chod...neries teraz veci co si bude mysliet...teraz ide o tvoje zdravie...a myslis si, ze gynekolog povie : No tak ta vasa uz neni panna.... on ta nebude ani prezerat ak mas kramy ked tak ti pichne nejaku injekciu a pojdes neskor na prehliadku..a ked pojdes uz po 2hy krat-budes to tam poznat a matku mozes nechat doma
gynekoloogovi mozes iist sama a nemusia to byt len cysty ale moze to byt aj infekcia dakaa....to som zas mala ja ze mesiac kramy tak jako ty....a isla som gynekologovi a infekcia dal mi lieky a po dvoch týžnoch uz bolo po probleemee....
no tak ked mas 17 doktor nema pravo nieco povedat tvojej mame bez tvojho suhlasu,mala by si kus aj rozmyslat,nevyse tvoja mama ani nemusi vediet ze si sla k nejakemu gynekologovi, povies ze ides von a pojdes k doktorovi , ale hlavne je aby si k nejakemu isla...
a aj keby s tebou mama isla, nepojde uplne s tebou dovnutra, to vacsina doktorov ani nedovoluje. A vsetko, co doktorovi povies, musi zostat len medzi tebou a nim. Je to take ze lekarske tajomstvo. Cize mama sa nic nedozvie
ten Bukovec hovori za vsetko ani sa ti necudujem, dostala si nejaku infekciu ved ta voda v bukovci je stoka..ked som tam raz bol tak som tam neodvazil ponorit hlavu do tej hnusnej zariasenej vody radsej rychlo bez k doktorovi kym nieje neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nee ja tam necem ist
tahaj ale strasne rychlo...
nechapem, preco si tie baby nevedia vazit svoje zdravie....
@13 to bude pre nu "mile" prekvapenie
sak chod sama...keby mas 14 a nie si panna tak by si si zasluzila prefackat ale sak mas 17 a ona ti nema do toho co picovat
len chod gynekologovi
nechcem mudrovat, ale cital som pribehy niektorych zien, ktore mali takyto husty krvavy vytok prave vtedy ked boli tehotne..
Takze ako bolo povedane, sup sup ku gynde.