Ahojte ženy, ako sa o sebe staráte aby ste boli zdravé a krásne? Chodievate často ku kozmetičke, kaderníčke, špeciálne sa staráte o svoje vlasy, nechty, tvár, pokožku, robíte si peeling, cvičíte, zdravo sa stravujete...?
k podotázke: zničené končeky ti už nič nespasí. Môžeš to zamaskovať, aby naoko vyzerali zdravo, ale v skutočnosti sa to poškodenie rozšíri po dĺžke vlasu a bude sa tak ničiť ešte viac, rovno to odšmikni.
Snazim sa o seba starat. Pouzivam denny, nocny a aj ocny krem + si kazdy den kremujem cele telo. Ku kadernicke a kozmeticke chodim raz za 2 mesiace. Cvicit sa snazim viacktrat za tyzden. Sem-tam pedikura, manikura a solarko.
Ku kozmetičke chodim akurat na napestenie mihlanic a niekedy na upravu obočka a čistenie pleti....nechty si upravujem sama,a 2x do tyždna si davam masku na tvar a každy den v sprche si daval peeling na plet a telo a a každy den sa natieram cela telovym mliekom, a vlasy si davam len podstihovať.A snažim sa jejsž iba šalaty a kur. mäso (sry za gram. chybi
Starám sa o všetko ako treba cvičím,aj si dávam peeling .. jedine, kde nechodím je kaderníčka..k nej asi raz za 2 roky, aj to preto ,aby som mala čo najdlhšie vlasy
U kozmeticky som nebola zatial nikdy v zivote a u kadernicky raz a moj dojem bol taky, ze nikdy viac
Snazim sa stravovat zdravo a pouzivat vyzivnu prirodnu kozmetiku bez skodlivin, ale aj beznu kozmetiku s minimalnym mnozstvom skodlivin (citam zlozenie a neriadim sa podla iluzie ze lacnejsie je horsie, vobec nepouzivam vacsinu rozsirenych drahych svetovych znaciek)
Staram sa o svoje telo, kvoli zdraviu, o zubky aj o pokozku na celom tele, u kazdeho je individualne, comu sa treba venovat viac a comu staci menej... pletovy krem pouzivam kazdy den, ocny zriedkavejsie, ale telo kremujem len po kupani, ked sa sprchujem tak nie, pouzivam setrny gel ktory nevysusuje peeling je samozrejmost raz za dlhsi cas, neprehanam to. Vsetko podla seba a svojej intuicie. Netreba pouzivat vela kozmetiky, ako nas vychovavaju jej vyrobcovia Ruky si kremujem castejsie, kvoli ochrane, hlavne ked upratujem alebo som niekde vonku (ked sa musim drzat v elektricke a tak). A cvicim pravidelne, mojim cielom je kazdy den ale zatial sa tomu len pomaly priblizujem...
Paci sa mi prirodzenost, nechty si nelakujem, vlasy si nefarbim...
A k tym koncekom, @1 ma uplnu pravdu. Nic ich nezaceli, len zamaskuje a v konecnom dosledku to zhorsuje, reklamy nas chcu len oblbnut.
... Vseobecne reklamam velmi nedoverujem, skor mi je podozrive ze nieco potrebuje reklamu v telke, ked je to naozaj dobre
Podla mna je zaklad kvalitna kozmetika a tiez dobra genetika Kozmetiku pouzivam iba cistu bio, zaujimam sa o jej povod a zlozenie. Uz mnoho mesiacov som ustalena prevazne na Welede. Su lahko dostupni, ceny niektorych vyrobkov su trosku vyssie ako beznej kozmetiky ale stoja za to. Skus si o nich nieco precitat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ked treba , vlasy umyjem
kadrničku nepotrebujem, strihám, farbim sa sama
nechty nemam žiadne, neni sa o čo starat
tvár na tom až tak zle neni že by som sa o nu tiež musela starat..(umývam si len xicht)
necvičim
nestravujem sa zdravo..čo mama navari, to zjem
ale takto.. ku kozmetičke nechodím, stačí kožná,
kaderníčka mi je @ladyofcarnage lebo kewď sa dávam podstrihnúť tak len cm a nie po plecia ako to všetky vyškolené kaderníčky robia
a mala som nádherné dlhé vypestované nechty... avšak robota poničila nevadí vypestujem druhé cez školský rok
kaderník zhruba tiež
cvičím a športujem lebo ma to baví, chudnúť mi netreba
jem čo chcem
Snazim sa stravovat zdravo a pouzivat vyzivnu prirodnu kozmetiku bez skodlivin, ale aj beznu kozmetiku s minimalnym mnozstvom skodlivin (citam zlozenie a neriadim sa podla iluzie ze lacnejsie je horsie, vobec nepouzivam vacsinu rozsirenych drahych svetovych znaciek)
Staram sa o svoje telo, kvoli zdraviu, o zubky aj o pokozku na celom tele, u kazdeho je individualne, comu sa treba venovat viac a comu staci menej... pletovy krem pouzivam kazdy den, ocny zriedkavejsie, ale telo kremujem len po kupani, ked sa sprchujem tak nie, pouzivam setrny gel ktory nevysusuje peeling je samozrejmost raz za dlhsi cas, neprehanam to. Vsetko podla seba a svojej intuicie. Netreba pouzivat vela kozmetiky, ako nas vychovavaju jej vyrobcovia Ruky si kremujem castejsie, kvoli ochrane, hlavne ked upratujem alebo som niekde vonku (ked sa musim drzat v elektricke a tak). A cvicim pravidelne, mojim cielom je kazdy den ale zatial sa tomu len pomaly priblizujem...
Paci sa mi prirodzenost, nechty si nelakujem, vlasy si nefarbim...
A k tym koncekom, @1 ma uplnu pravdu. Nic ich nezaceli, len zamaskuje a v konecnom dosledku to zhorsuje, reklamy nas chcu len oblbnut.
... Vseobecne reklamam velmi nedoverujem, skor mi je podozrive ze nieco potrebuje reklamu v telke, ked je to naozaj dobre