Vsetci hovoria ze sa najde vala parov v zneni KRASKA A ZVIERA ale preco som este ziadny taky nevidel, vlastne aj nezazit.Totizto aby ste vedeli jaksi o mna ziadna ani nezakopne.
Tak ja som take widel uz par krat, a fakt doteraz nemozem pochopit co tje baby na tych chalanoch wideli.. Ale najdu sa aj pekne baby ktorym nejde o to jak chalan wyzera, ale aky je.. Mozno boli wtipny, sice henty mi pripadali jak nejaky curaci z laboratorii.. ale sak co uz nemozme byt wsetci pekny, to by tu bola potom nuda
A necakaj ze baba o teba zakopne, ako powedal T-r-t-k-o zakopni ty...
Ale určite si niekoho nájdeš... Len v dnešnej dobe je to ťažké. Všade samé individuá, ktorými je preplnený celý svet. O internete už ani nehovorím. Ja neviem, či tí ľudia sa robia, že sú jebnutí abo čo...ale už to presahuje ľudské myslenie. Už asi nikde sa nedá nájsť normálny človek. Ja už to napríklad vzdávam. A ty sa radíš do ktorej kategórie? Kráska abo zviera?
Ja ti ani neviem ale asi skorej k tomu zvieratu, aj ked mi kamosky hovoria ze taky fesak a nema babu, len ci tam je naznaj ironie to uz sa povedat neda
to jakub: si v poriadku? vies co vobec pises? v inej diskusii sa vystatuješ svojim "počtom choddení", a tu pises, ze o teba nik nezakopne? si dako plny rozporov, daco s tym sprav, sprataj v sebe tieto neduhy, a potom pis, lebo je jasne, ze pises a zakladas diskusie z negativnych dôvodov...
pri spojeni ''kraska a zviera'' sa vacsinou myslo vztah ktory funguje na uplne inej baze... zvieratom sa mysli zohaveny clovek fyzicky ale aj psichycky vacsinou nelutostny a obvinujuci cely svet z jeho nedokonalosti ked v tom mu pride do cesty laska myslena ako krasna a inteligentna dievcina ktora v nom prebudi davno zabudnute city ... kraska (vdaka svojej inteligencii zisti ze co skaredo posobi navonok nemusi takym byt aj vo vnutri a zacne ono zviera svojim sposobom mat rada je to nieco ako charita ale aj nazaklade lutosti sa da vybudovat urcity cit... to co myslite vy by som skor nazval kraska a tulpas ( pod tulpasom mysleny clovek ktory sa o seba vobec nestara a pritazlive su na nom vacsinou uplne ine veci ako su peniaze,auto,pekny byt atd) nikto nemoze byt skaredy kazdy sa moze dat dokopy je to len vecou spravneho pristupu k zivotu
Njn, ja kukam po takom fajn chalanovi na zastavke a vkuse sa tam bozkava s dakou muchou ohyzdnou No co uz... aj ked vela ludi vravi, ze na vyzore nezalezi, nemyslim ze by to bola pravda. Ved clovek si musi nejake prvotne dojmy nazbierat A tam, povedzme si uprimne, ide o vzhlad No ja dufam, ze som to zviera, aby som si nasla krasku ( v muzskom podani samozrejme )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A necakaj ze baba o teba zakopne, ako powedal T-r-t-k-o zakopni ty...
Ja ti ani neviem ale asi skorej k tomu zvieratu, aj ked mi kamosky hovoria ze taky fesak a nema babu, len ci tam je naznaj ironie to uz sa povedat neda
heh a co ked to nepride nikdy? aj to sa moze stat..
Inak ja sa radim medzi krasky
4sima4: ja som take zazil na wlastnej kozi, kurwa je ta laska =D
ja uz som par takych videl...
a k teme...
nie je dolezite, ci si pekny alebo nie...
ak mas charizmu, a dostatocne vyvyinute sebavedomie a ego , tak sa nemas coho bat...