@zelinka my sa dôžijeme akurát tak privatizácie a výrubu lesov, schátrania pamiatok, ale nijaký pokrok, obnovenie, obrodenie, vykúpenie... Slovenska nám, zdá sa, nehrozí. Čo už.
ako ja bývam na GEmeri.. a Krásnu Hôrku mám len ma pár km.. keď som to dneska uvidela na zozname.. myslela som, že mi pukne ♥.. nehcem tomu veriť.. bola som na Krásnej Hôrke ako malá .. a aj teraz pár krát.. a mám z tade len tie najkrajšie spomienky.. proste neveríím tomu .. dúfam, že sa to podarí uhasiť.. a zachrániť z tade exponáty.. a veríím, že Slováci sú aspoň trošku hrdí národ a zrekonštuujú Kránu Hôrku..
Puká mi srdce. Gemer je môj najmilovanejší kúsok slovenskej zeme, aj keď sama odtiaľ nepochádzam...
Aj keď to zrekonštruujú ,už to nikdy nebude ako predtým,pretože mnoho exponátov už zhorelo... Je mi do plaču, to snáď nikdy nikto s tými cigánskymi buznami nič neurobí? A takto nám ničia aj to málo pekného čo máme- Krásna Hôrka v plameňoch, stromy v Slovenskom raji v ich kozuboch.... To snáď nikdy neskončí a srdcia nám Slovákom budú pukať čoraz viac...
Nemám čo k tomu povedať, myslím, že za všetko svedčia moje slzy a puknuté ♥...
Možno sa vschopí, ale aj tak....všetky exponáty určite nezachránili...je mi z toho zle...tie cigánske neviem čo... Už koľko prípadov takéhoto typu zapríčinili títo .... "utlačovaní a diskriminovaní ľudia..." ale keď oni prepadnú starého dedka za účelom 5-tich eur...to je čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
2. všetky exponáty asi nie
3. tak požiare už Krásna Hôrka zažila a vydržala, takže... verím, že sa dá zase do poriadku... ale aj tak
Aj keď to zrekonštruujú ,už to nikdy nebude ako predtým,pretože mnoho exponátov už zhorelo... Je mi do plaču, to snáď nikdy nikto s tými cigánskymi buznami nič neurobí? A takto nám ničia aj to málo pekného čo máme- Krásna Hôrka v plameňoch, stromy v Slovenskom raji v ich kozuboch.... To snáď nikdy neskončí a srdcia nám Slovákom budú pukať čoraz viac...
Možno sa vschopí, ale aj tak....všetky exponáty určite nezachránili...je mi z toho zle...tie cigánske neviem čo... Už koľko prípadov takéhoto typu zapríčinili títo .... "utlačovaní a diskriminovaní ľudia..." ale keď oni prepadnú starého dedka za účelom 5-tich eur...to je čo?
a aj keď to neboli degeši, boli by to skôr či neskôr spravili, nech skapú, špiny
to je to iste ako keby horel nejaky panelak
je to len budova nic ine