Ahojte, práve so spolubývajúcou preberáme ťažké úvahy na večer a zašli sme do útleho detstva a rozmýšľame nad tým ako sme si vždy v sobotu už v skorých ranných hodinách sadli pred TV kým ostatný spali a kukali. . .rozmýšľame nad rozprávkami ako je napr.vč
večerníček samozrejme, kuko, harry potter (na tom som vyrastal) a vždy keď ide prvá časť mám v sebe neskutočné pocity z detstva, ktoré by som chcel vrátiť
tak vacsina co tu zaznelo a dodala by som este moju srdcovku smolkov
inak neviete niekto ako sa volalo cosi take kreslene, kde ludia lietali na drakoch, asi nejaki draci jazdci, viem ze jeden drak bol biely, jeden tmavomody, zeleny, a este nejake ine farby tmavsie...kazdy iny, a kazdy mal svojho jazdca a chodili na nejake misie alebo aj bojovali asi proti zlu to uz neviem len vobec netusim ako sa to volalo, tak ci nahodou niekto...
@trdelniiiq moja malá sestra pozeráva rozprávky, medzi nimi aj požiarnika Sama a keď som asi tak pred týždňom pozerala s ňou tie rozprávky, zrazu začalo niečo, čo mi bolo hrozne povedomé. ako sa šmykol po zábradlí, stlačil gombík, vyliezla ruka s kávou, vyliezla helma, vtedy som si uvedomila, že som to kedysi úplne milovala práve tieto detaily a dobrých 15 rokov som si na tú rozprávku ani nespomenula
@poke skôr som myslel útle detstvo.... to tých potteroviek nebolo až tak vela myslím čo sa týkakedy tie filmy vyšli .. odmyslím to čo šlo na markíze s 2000 reklamami a kino do toho asi tiež moc nepatrí
Pokémon, Cartoon Network a všetky rozprávky, ktoré tam vysielali: Dexter´s Laboratory, Ed Edd and Eddy, Powerpuff girls, atď. Aj keď som vôbec nerozumel, čo tam rozprávajú a o čo tam ide, skvele mi to utkvelo v pamäti a vždy sa mi pri detstve asociatívne vynoria aj tieto rozprávky
Ďalej som často pozerával Supermax a Jetix keď ešte býval. Tam najčastejšie Traja kamaráti a Jerry, Trieda číslo 402, Život s Louiem, Co je Andy.
Ešte z tých tradičnejších a starších rozprávok nemôžem nespomenúť Tom&Jerry, Flinstones, a ja neviem čo ešte všetko
Ja som si zrovna predvčerom nostalgicky zaspomínal na to, ako som kedysi v sobotu ráno vstával a ešte predtým, ako šli v telke rozprávky, sme s bratom pozerávali teleshopping, v ktorom boli stále tie isté reklamy
ako sa vola ta rozpravka kde je trieda co chodi na vylety autobusom a nieco skumaju, ten autobus sa vie aj uplne zmensit..je to kreslene...a spolocne ta trieda vzdy nieco skuma..vie niekto??
@rocklauren ak maš este chut spominať tak ti odporúčim len moju stranku na Yt a tam si klikni na Prehliadanie videí a potom si klikni na zoznamy videí a tam najdes Detské rozprávkové časy Vela zabavy a spomienok prajem pri pozeraní.. Nick nájdeš na mojom profile tu na Birdzi
@firstorm tak tak! Supermax/Jetix bol super...vynechal si psov vyzvědačov a Totally Spies
Aj keď už boli spomenuté, napíšem, čo ma napadne...gumkáči, káčerovo, chip&dale (rýchla rota), tom&jerry, bol raz jeden život (Táto veta sme to volali Lebo to tam spievali v pesničke , la linea, OVOCNÍČKOVIA! , scooby doo, casper, spiderman (ten chodil tuším tiež na jetix/supermax), šmolkovia, včielka maja..ten tučniak sa volal Pingu tuším.
A z "filmov": všetci psi idú do neba, veveričiak riško (tuším tak sa volala tá rozprávka), POSLEDNÝ JEDNOROŽEC!!! (to by som si kľudne pozrela aj dnes , Nemo a lietajúca posteľ? Či ako sa to volalo? Ten chlapec tam lietal na posteli a niekto ho tam "zaklínal" že ŠAZAMOOOO PYŽAMOOO To bol pre nás horror, keď sme boli decká ... jumanji...vládca kníh...a ináč klasiky, stará dobrá popoluška(disneyovka), snehulienka, bambi, mulan, leví kráľ, tarzan, herkules, kráska a zviera...
A ináč, pamätáte si niekto takú hru na počítač, kde ste boli taká plastelínová postavička? Taký mumák to bol Neviem si spomenúť, ako sa to volalo, museli ste tam riešiť rôzne hlavolamy, aby ste sa dostali ďalej...a boli tam také veľké muchotrávky, a keď z nich zjedol ten panák tie biele bodky, tak strašne dlho grgal
okrem už vopred ráno osobne spomínaného filmárika a filmušky som Ti aj o tomto vravela.. neviem či pamätáš ale je to super úvodník pre rozprávky na dobrú noc
@kosay ooh lietajuci tanecnici - to mi je uplne zname a viem ze som to zboznovala ale vobec si neviem spomenut na dej ani na nic a google velmi nepomaha naahodou nevies najst nieco - hocico, nejaky obrazok aspon/video/zvucka/krajinu povodu+povodny nazov?
a ti Drakoletci sa mi tiez pozdavaju, nie je to to co som pisala v @12 ? (aj ked mozno som to neopisala uplne spravne, nepamatam si to velmi tiez uz..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
A ešte som pozerala Scooter: Secret Agent bola to fakt pajčovina na entú
No a ešte o nejakom chalanovi ,, Toby " robil nejaké vedecké pokusy či čo alebo bol tiež agent? Ja už neviem
Zarovno s povodnymi Tom & Jerry a Duchovia!
dracik poziarnik
Filmarik & Filmuska
Kacerovci
Ariel
....
ale bola som za PC urcite
inak neviete niekto ako sa volalo cosi take kreslene, kde ludia lietali na drakoch, asi nejaki draci jazdci, viem ze jeden drak bol biely, jeden tmavomody, zeleny, a este nejake ine farby tmavsie...kazdy iny, a kazdy mal svojho jazdca a chodili na nejake misie alebo aj bojovali asi proti zlu to uz neviem len vobec netusim ako sa to volalo, tak ci nahodou niekto...
B2
Nik nespomenie?!
matelko,filmarik a filmuska,ratafak plachta (smerc v ococh ked si ho vyguglim )
dakto vyrastal na winetuovi a dakto na poterovi...smutne
Požiarnik Sam, Lienka Krasolienka, Jurošík ale to chodievalo tuším až večer ako večerníček...
Ale viem, že sme ráno vstávali kvôli Rýchlej rote a Káčerove
A pamätá si niekto Nezvyčajné dinosaury? To bolo naj
Ktory je stale rovnako skvely
inak čudné že nikto nespomenul Tom a jerry - tak ho spomeniem ja klasika Pat a Mat, a ako som mohol zabudnúť na moju najobľúbenejšiu- scooby doo?
@poke yes!
Správne si pochopil...
pokémon, špiónky, pipi dlhá pančucha, bambuľka, maxi hra, A je to!. . .na mrte veľavecí sme si spomenuli
to by som tu vymenuvaval do aleluja vsetko
A lienku Krasolienku a Šťavnatý vŕšok, čo bola najbrutálnejšia rozprávka všetkých čias
Ďalej som často pozerával Supermax a Jetix keď ešte býval. Tam najčastejšie Traja kamaráti a Jerry, Trieda číslo 402, Život s Louiem, Co je Andy.
Ešte z tých tradičnejších a starších rozprávok nemôžem nespomenúť Tom&Jerry, Flinstones, a ja neviem čo ešte všetko
@sturmer ten tucniak bol super
ale inak sa mi nechce spominat si.
Aj keď už boli spomenuté, napíšem, čo ma napadne...gumkáči, káčerovo, chip&dale (rýchla rota), tom&jerry, bol raz jeden život (Táto veta sme to volali Lebo to tam spievali v pesničke , la linea, OVOCNÍČKOVIA! , scooby doo, casper, spiderman (ten chodil tuším tiež na jetix/supermax), šmolkovia, včielka maja..ten tučniak sa volal Pingu tuším.
Samozrejme Cartoon Network : Ed, Edd&Eddy; powerpuff girls, cow&chicken, dexter´s lab., johny bravo
A z "filmov": všetci psi idú do neba, veveričiak riško (tuším tak sa volala tá rozprávka), POSLEDNÝ JEDNOROŽEC!!! (to by som si kľudne pozrela aj dnes , Nemo a lietajúca posteľ? Či ako sa to volalo? Ten chlapec tam lietal na posteli a niekto ho tam "zaklínal" že ŠAZAMOOOO PYŽAMOOO To bol pre nás horror, keď sme boli decká ... jumanji...vládca kníh...a ináč klasiky, stará dobrá popoluška(disneyovka), snehulienka, bambi, mulan, leví kráľ, tarzan, herkules, kráska a zviera...
A ináč, pamätáte si niekto takú hru na počítač, kde ste boli taká plastelínová postavička? Taký mumák to bol Neviem si spomenúť, ako sa to volalo, museli ste tam riešiť rôzne hlavolamy, aby ste sa dostali ďalej...a boli tam také veľké muchotrávky, a keď z nich zjedol ten panák tie biele bodky, tak strašne dlho grgal
Ja som vstavala este pred rozpravkami a pozerala volaku panoramu na dvojke ci co..
taktiez som pozerala superrtl a tam kim possible, taku rozpravku so spartakusom ci co , a dalsie
@n0win0u nanukov veľký lov to nepoznáš?? dobré psycho to bolo =D
a scoby-doo a gumkáči, a rozprávková jazda s medveďom Baluoom a lietadlom Čajkou tu akože ešte neboli spomenutí??
/zas mi blbne birdz ak mi tu ukáže iba časť alebo nič alebo všetko aj s tým nado mnou prepáčky
@62 spolubývajúca povedala aj to a mne naskočila husia koža keď to spomenula keďže mám aj z detstva prečítanú knižku
@lovebass oo áno dnes si to mocne ospevovala a samozrejme to poznám!
/mimochodom s Majkou ste v pohode zašli? DD /
nech žije rockenroll!
a ti Drakoletci sa mi tiez pozdavaju, nie je to to co som pisala v @12 ? (aj ked mozno som to neopisala uplne spravne, nepamatam si to velmi tiez uz..)