zaujímalo by aké mate skúsenosti po ich vybratí alebo počas zákroku (kedysi sa neutlmovalo /neuspávalo) ...ľutujete to,alebo bo vám je lepšie ked už sú fuč s hrdieka dík za odpovede a dotazy
Mne zakázali vybrať mandle, lebo pri operácii sa môžu trafiť hlasivky a to by som už nemohla spievať, čiže žijem s obrovskými mandľami už sto rokov ale neodporúčal mi to takmer nikto, mandle sú niečo ako filter, bez nich ti všetky choroby prejdú rovno ďalej...a síce bude chvíľu lepšie, ale časom zistíš, že to bola somarina dať ich vybrať, a hlavne každý zásah do organizmu je zlý
Mne to robili v anestéze minulý rok a neviem o tom, že by sa to v dnešnej dobe robilo bez uspania... Aj lekárom sa tak lepšie pracuje
A som spoko zatiaľ
no mne už pár rokov doktorka núti ich vybrať lebo ich mám brutal velké a keď som chorá ..napr zápal hrdla tak nie som schopná prehltnúť lieky :/ ..stále to zvažujem a prepočítavam
@lenkaska1 v anesteze to vraj robia problemovym pacientom (starsi ludia a deti) a tym, ktori si to vypytaju. mna sa pytali, povedal som, ze mi to je jedno, bol som len v lokalnej. dalo sa to prezit, no nebolo prijemne mat tie nastroje v hube a este aj zhlboka dychat.
@Pupinkavec ked maju ist von, ze organizmus je kvôli nim v srackach proste maju ist. somarina nesomarina. da as bez toho zit, niekomu dokonca lepsie.
@igorv Mne nedali vôbec na výber. úplne to brali ako samozrejmosť že v anestéze a keď som sa ich na to pýtala tak že v lokálnej sa to už nerobí.. to bola konkrétne Ružinovská nemocnica...
@2 Tak ja som mala mandle v hroznom stave, mala som tam chronický zápal, streptokoka a aslo asi 1000... čiže tam neviem či by bolo dobré si ich nechať, akurát mi šarapatili v organizme a stále som mala angíny...
@lenkaska1 jaj tak tam na zapade ste niekde inde, my na vychode sme este sto rokov pred opicami, lebo vsetok vyvoj ostava na zapade. dali mi na vyber, resp. ponukli take riesenie ako som povedal. lokalnu davaju dospelym ludom. povedali mi, ze si mozem vybrat celkovu, ale ze vacsinou si celkovu davaju deti, a komplikovanejsie pripady
ja tiez som mal chronicky zapal a vysoke aslo, preto muselil ist von.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
bolelo to
a teraz nemávam síce angíny ale zápaly priedušiek
win win situation
A som spoko zatiaľ
@Pupinkavec ked maju ist von, ze organizmus je kvôli nim v srackach proste maju ist. somarina nesomarina. da as bez toho zit, niekomu dokonca lepsie.
@2 Tak ja som mala mandle v hroznom stave, mala som tam chronický zápal, streptokoka a aslo asi 1000... čiže tam neviem či by bolo dobré si ich nechať, akurát mi šarapatili v organizme a stále som mala angíny...
ja tiez som mal chronicky zapal a vysoke aslo, preto muselil ist von.