je to prirodzeny ukaz alebo nasledky nejakeho nesetrneho chemickeho zasahu? ak mas take vlasy prirodzene, tak sa s tym da urobit dost vela ale ak je to ako nasledok zlych zasahov, tak sa to uz neda az tak dobre napravit.
nežehli, nefénuj, snaž sa nečesať si mokté vlasy, nechoď spať s mokrými vlasmi a domáce masky sa mi tu teraz písať nechce...zožeň si kvalitný olivový olej (omnoho lepší je kokosák ale také tie ubr bio za studena lisované oleje - to si môžeš dávať aj na tvár - 1000x lepšie aj zdravšie ako krémy) a to si daj na vlasy... napr. na noc... (zabal to do sáčku aby si si podušku nezasvinila od toho) a ráno ale poriadne umy... hneď bdue troška rozdiel
v pripade, ze su takto od prirody, sa da spravit niekolko veci (ktore pomohli aj mne):
zacat jest zinkove tablety - samozrejme toto sa sa prejavi az pocase, kedze nove vlasy ti zacnu rast zdravsie, ale tie stare to neopravi..
zmenit sampony, kondicionery - tak, aby v zlozeniach nemali -cone (najcastejsie dimethicone), este aj dimethiconol tusim.. su to silikony, ktore obaluju vlas a ten casom straca schopnost hydratovat sa, aj ked su vlasy prvy raz po umyti nadherne, nie je to dobre vzhladom na dlhu dobu..
nefenovat, nezehlit, ak uz musis, tak kupit poriadny protector na vlasy, ziadnu srandu za 3 eura..
najlepsie aj nefarbit, ak ano, tak sa snaz nevyberat trvacne farby ale len sampony, tak, aby neobsahovali amoniak a peroxid vodiku (a ta zaverecna kura, ktoru ma k sebe kazda farba, su tiez silikony, cize to si nedavaj)
vygooglit nejake masky na vlasy, mne zvykla pomahat s medom a olejom, aj ked len kratkodobo
v pripade, ze sa ti vlasy aj lamu, ostrihat konceky (ja som isla na chlapca), aby sa lamanie nesirilo dalej.. je to kruty krok, ale bohuzial nevyhnutny..
aj ja mám od prírody krepovité vlasy, stačí zainvestovať do dobrej žehličky (a samozrejme aj do prípravku proti poškodeniu teplom)... Poprípade určite pomáha brazílsky keratín ale sú na neho diskutabilné názory..no efekt zaručený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
v pripade, ze su takto od prirody, sa da spravit niekolko veci (ktore pomohli aj mne):
zacat jest zinkove tablety - samozrejme toto sa sa prejavi az pocase, kedze nove vlasy ti zacnu rast zdravsie, ale tie stare to neopravi..
zmenit sampony, kondicionery - tak, aby v zlozeniach nemali -cone (najcastejsie dimethicone), este aj dimethiconol tusim.. su to silikony, ktore obaluju vlas a ten casom straca schopnost hydratovat sa, aj ked su vlasy prvy raz po umyti nadherne, nie je to dobre vzhladom na dlhu dobu..
nefenovat, nezehlit, ak uz musis, tak kupit poriadny protector na vlasy, ziadnu srandu za 3 eura..
najlepsie aj nefarbit, ak ano, tak sa snaz nevyberat trvacne farby ale len sampony, tak, aby neobsahovali amoniak a peroxid vodiku (a ta zaverecna kura, ktoru ma k sebe kazda farba, su tiez silikony, cize to si nedavaj)
vygooglit nejake masky na vlasy, mne zvykla pomahat s medom a olejom, aj ked len kratkodobo
v pripade, ze sa ti vlasy aj lamu, ostrihat konceky (ja som isla na chlapca), aby sa lamanie nesirilo dalej.. je to kruty krok, ale bohuzial nevyhnutny..
good luck
alebo este skusk od
najlôepsie co som kedy dala na vlasy a ani drahe to nieje
Čo ja by som za ne dala.