Ahojte, prosim poradte ak mate skusenost ako na krepovite vlasy. JA SOM UZ ZUFALA Moje vlasy su huste, suche a kucerave (nespravia sa mi vsak pekne kucery ale mam na hlave "krepovite hniezdo". Vyskusala som rozne pripravky gliss kur, syoss, loreal, dov
smotana (prip. biely jogurt)
normalne si to gebnes na hlavu, das sacok, nechas hodinu alebo kolko a zmyjes (ofc, cim viac toho das, tym horsie sa to vymyva, takze to netreb prehanat . ja som mala potom vlasy fajne hydratovane, vlacne, nie ako po olejoch, to ich mam mastne.
to pouzivam ako 1. pomoc, potom pravidelne olejove zabaly, masky, balzamy. ten kokosovy olej si ako davala? ma sa to davat vraj na vlhke vlasy. mne osobne ale kokosak na vlasy tiez moc nesadol, skus mozno jojobovy olej, alebo arganovy. no a hlavne to chce davat si stale na hlavu volaco mastne, hydratacne, aspon v mojom pripade, ale verim ze casom sa to zlepsi
ono urcite najdes aj rozne pripravky specialne na krepovite vlasy roznych znaciek, ale tie su vacsinou na baze silikonov, po ktorych mozes mat vlasy na dotyk uplne super a neviemco, ale stalym uzivanim sa ti to na vlasoch usadza, obaluje ho a nakoniec ti to este viac oslabi vlasy.
preto preferujem sampony bez silikonov, najlepsie mi robia detske, lebo tie tak nevysusuju a neobsahuju tolko drazdivych latok, dnes som si akurat kupila od Weledy z dm nechtikovy, vraj hydratacny, take nevinne zlozenie mal tak uvidim co to da
Uz som sa ostrihala cca 20cm ale tiez nepomohlo. S tym zinkom som nedavno zacala tak uvidim po case, a silikonu sa uz tiez vyhybam. Vlasy si zehlim lebo ich mam naozaj hrozne (viem ze mi to neprospieva, naopak este viac ich vysusuje, ale zehlicka ich aspon trosku "skroti"). Vyskusam tu smotanu a nejake domace olejove zabaly dakujem
tak ja používam šampon alvedre kúpiš ho v dm a takisto aj kondicionér..niesu vobec drahe su bez silikonov a majú asi 20 druhov Mala som ten istý problém ako ty a odkedy používam alvedre tak mám o dosť lepšie vlasy aj ked stále to nieje dokonalé ale to nebude asi nikdy..a ešte mám aj dosť suché čo máš asi aj ty a dávam si na ne taky olej od gliss kur je síce drahší ale dlho vydrží a tiež mi pomáha. Potom ešte dodržiavam určité zásady, napríklad že vlasy nefénujem ak nemusím, ked ich umyjem nedrhnem ich v uteráku len jemne utriem (počula som že je dobre ich miesto uteráku utrieť kuchynskými utierkami, ale stále na to zabudnem ) no a potom češem iba takým hrebenom s riedkymi tými štetinami, zásadne nie kefou..prajem vela štastia je to boj ale stojí to za to
Vlasy nefenujem (len v naozaj nutnych pripadoch), volne zabalim do uteraka, cesem len hrebenom s riedkymi zubmi dodorziavam asi vsetky mozne pravidla a nic nepomaha dnes bola v dm a kupila som si alverde sampon aj balzam s arganovym a mandlovym olejom tak uvidim ci uz konecne nieco pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
normalne si to gebnes na hlavu, das sacok, nechas hodinu alebo kolko a zmyjes (ofc, cim viac toho das, tym horsie sa to vymyva, takze to netreb prehanat . ja som mala potom vlasy fajne hydratovane, vlacne, nie ako po olejoch, to ich mam mastne.
to pouzivam ako 1. pomoc, potom pravidelne olejove zabaly, masky, balzamy. ten kokosovy olej si ako davala? ma sa to davat vraj na vlhke vlasy. mne osobne ale kokosak na vlasy tiez moc nesadol, skus mozno jojobovy olej, alebo arganovy. no a hlavne to chce davat si stale na hlavu volaco mastne, hydratacne, aspon v mojom pripade, ale verim ze casom sa to zlepsi
ono urcite najdes aj rozne pripravky specialne na krepovite vlasy roznych znaciek, ale tie su vacsinou na baze silikonov, po ktorych mozes mat vlasy na dotyk uplne super a neviemco, ale stalym uzivanim sa ti to na vlasoch usadza, obaluje ho a nakoniec ti to este viac oslabi vlasy.
preto preferujem sampony bez silikonov, najlepsie mi robia detske, lebo tie tak nevysusuju a neobsahuju tolko drazdivych latok, dnes som si akurat kupila od Weledy z dm nechtikovy, vraj hydratacny, take nevinne zlozenie mal tak uvidim co to da
mne pomaha toto