Cafte, heh, som dnes tak trosku rozmyslal (to inak nezvyknem robit, aby ste si nemysleli, to dnes je taky vynimocny den ) a napadla ma taka vec, ze je tu strasne vela diskusii, kde sa nieco kritizuje, napr. take nazvy, ze "preco nenavidim Birdz" alebo
Keď už sme pri tom tak by som chel pochváliť najmä najstaršie články v časáku ktoré písal Tomáš ešte za čias jeho ,,mládí,,. Neviem prečo ale tie sa mi páčili najvieac!!
nechcem rypat ale to ze sa za niekolko rokov existencie birdzu nevyriesil problem s refreshom pri posielani sprav o niecom svedci (a pri tom je to dost zavazny problem).. A najlepsie na tom je, ze je to par riadkov kodu na vyse.
@dungeo & @tommyhot , ano tommyhot ma pravdu... a to nie je jedina drobnost, ktora by sa mala relativne lahko opravit, asi si vyhradim par dni na to,ze si prejdem cely birdz a budem rozmyslat,kde som este daky bug videl a opravovat to postupne
Jasne vsetci sme radi ze je tu birdz (resp mne je to jedno chodim sem uz len teraz ked sa akoze ucim na matury a viac menej sa nudim), ale chvalit by sa malo az ked sa vyriesia nedostatky.
A pokial je konstruktivna kritika, nevidim dovod nekritizovat. Ta kritika tu nie je len tak pre nic za nic, ale preto, aby bol birdz este lepsi.
Tomas v mojom pripade to vobec nie je o slovenskej nature (ja ju tiez nemam rad), ale ako som povedal, su tu do oci bijuce nedostatky, ktore by sa mali odstranit.
Btw keby tu nikto nic nekritizuje, nevedel by si co treba opravit/vylepsit a birdz by bol stale rovnaky.
14. v TS som našiel jednu chybu cez ktoru by mohol kludne zhodiť birdz. Nebudem ho zhadzovať ale je chybna. Mal by to byť 159riadok v kode, aj firebug mi to potvrdil, element nema vlastnosti je invalidny
a ešte som chcela doplniť, že by som aj celkom rada počula ďakujem od niekoho, čo bol ohľadom zmeny Časáku doteraz ticho... no nič, nejdem to asi riešiť.. a najmä nie verejne, teší ma, že sa to páči aspoň ostatným
Pochvala Akoze BIRDZ je relativne funkce spraveny. Teda v tom nejak extra problem nevidim. Skor je to fakt o mentalite ludoch. Moze byt BIRDZ super nakodeny ale ked mlady ludia maju take nazory ako maju, spravaju sa ako spravaju, cest vyminkam.
BIRDZ som si obcas precital aj predtym. Pacili sa mi tomasove niektore clanky a grietuska Niektore blogy tiez su super
BIRDZ upada vdaka nam. No mozeme ho aj zlepsit Tak zacnime
Kurva, snazim sa jednat slusne ale to ma fakt vytaca. Sme statne zriadenie demokracia, ale kazdy si tu maze a robi co chce. Ked chcete, presuvajte do Odpovakov ale nech tu tie Odpadky SU. No fakt ako komunizmus, mazete, zakazujete si co Vam chce aj aj ine.
Zmazanim zmazete nazor cloveka. Ako to vobec mozete urobit? Vazi si tu este niekto nazor cloveka? Slobodu prejavu? Slobodu???
Aka je to sloboda, ked tvrdite ze budeme velmi radi ak napisete prisvepok. No ak sa nam nebude pacit, tak ho zmazeme. To su praktiky komunizmu. Ved to je otrasne, hamba.
Ma tu este niekto uctu k cloveku a jeho slobode??? Ako sa ludia za komunizmu odchadzali do zahranicia, vyzera, ze najlepsie bude odist aj odtialto... : disappointed:
35 - sorry, ale taketo veci pls nehadz do tejto temy, lebo napisem nacelnikom, aby ta zmazali
Ale vazne, preco to pises sem? Je na to milionpat inych diskusii, kde si mozes vyliat hnev, nezakladal som to na to, aby ste si tu skarede nadavali, ak mas co pochvalit alebo podakovat, tak to napis, ak nie, tak chod pisat inde, jasne?
A teraz chvalim nacelnika susenuhrusku, ze reagoval tak inteligentne a neurazil sa
a neviem ci je inteligentna reakcia ak clovek nieco nepochopi... ale vazne nechapem co mu vadi...teda co mu AZ tak vadi...
LUDIA, keby ste videli malinu (adminsky system)...jak to tam vyzera...co vsetko je pomazane...ake hovadiny...ale najhorsie na tom je, ze my to robime tak rychlo, ze si ani nestihnete vsimnut ze tu nejaka diskusia vobec bola...a tu kvoli dvom temam (z ktorych ta druha sa pytala na to preco bola prva zmazana) sa budeme hadat?
nerobime co chceme, robime poriadok keby sme sa o to nestarali tak by tu bol fakt bordel...
a uznavam ze sa semtam mozno stane ze vymazeme nieco co mohlo ostat, no v porovnani s tym, co by bolo keby sa tu o to nikto nestaral je to myslim takmer zanedbatelne...
pojdem trochu viac mimo temy...vazis si slobodu... clovek nieje slobodny, clovek bol slobodny tak akurat pred vznikom prveho statu a prveho nenaturalneho zakonu, ktory podporoval poriadok ale bol na ukor slobody...
STAČÍ... doteraz som bol pokojny...vlastne aj teraz som pokojny, ale ked to tak bude pokracovat tak uz nebudem pokojny...
ked chces, napis TS, ak nie, tak dost... v tejto teme budem podobne prispevky asi mazat...vzhladom na to ze budu mimo stanovenej temy...na to mam PRAVO...A NEPORUSUJEM SLOBODU
K tomu istemu k comu Vase mazanie. Teraz nemam den a pol cca. Ked budem na dovolenke, nezaskodi si overit, ci som este "IN". Bude to pekne zabavka, skusim Ale asi o tom nebudete vediet
Greenhorn aký máš problém? Keď sa ti nepáči tak odýď a nie sa tu vyhrážaj že ak nebude po tvojom zrútiš systém. Jednoducho: Správaj sa primerane k tvojmu veku sakra!
no ja neviem podla mna sa tu birdz aj chvali ale ja som vzdy tie fora brala viac ako ani ne ze na kritiyovanie ale aby sa tu diskutovlo a dakom probleme ktory sa moze dat vyriesit a birdz bude este krajsi .. inak si myslim ze je to tu moc fajn mna len sere ako sa to tu dakedz dlhooooooooooooooooooooooooooo natahuje
A zas ma nieco napadlo - chvalim birdz za graficku a tematicku upravu, je to tu tak pekne zladene vsetko, som pocul o nejakej prerabke, ale ja by som bol za to, aby to ostalo tak, ako to je, mne sa to paci
Grietusha - to dufas, ze tie chvaly na teba budu este pokracovat, co?
ajojky ty si pisal do toho trapnho fora fischbone...mas pravdu ja by som to tak vybavila ale ona je sprosta vies ona hlada na mne len to najhorsie aby mi mohla nadavat a urazat aby som mala na nu nervy a keby ze sa jej dotknem tak by isla hned za mamickou a ta je schopna aj polisov zavolat
70 - uz som sa potesil, ze sa nasiel niekto, kto chce daco pochvalit mno ved kasli na to, ju to prejde, naco sa s nou zbytocne hadat? Treba sa splachnut a nech si hovori, co chce, nie? A nabuduce napis radsej do TS, do tejto temy to nepasuje
Hm, davno sem nikto nenapisal, tak to idem zmenit - chvalim tvorcov Birdzu za vylepseny Deezer, aj ked sa to niektorym ludom nepaci, podla mna je to takto uplne super, vyriesilo to problemy s restartom deezeru, supeeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
nechcem rypat ale to ze sa za niekolko rokov existencie birdzu nevyriesil problem s refreshom pri posielani sprav o niecom svedci (a pri tom je to dost zavazny problem).. A najlepsie na tom je, ze je to par riadkov kodu na vyse.
ale to je skor v mentalite ludi, Slovaci sa radsej stazuju, ako chvalia cize je to ok vlastne
A pokial je konstruktivna kritika, nevidim dovod nekritizovat. Ta kritika tu nie je len tak pre nic za nic, ale preto, aby bol birdz este lepsi.
Btw keby tu nikto nic nekritizuje, nevedel by si co treba opravit/vylepsit a birdz by bol stale rovnaky.
dakujem v mene nacelnikov ocuj, Tomas, nezavedieme pojem NACELNIK namiesto pojmu ADMIN? cosi k originalite (teda ak dovoli dungeo
clovek ked si to precita tak normalne ho to precita...teda...nacelnik a to dokopy ani nic nerobim ale som na seba ajtak pysny
inak, vazne sa mi ten napad paci... skoda ze nieje tak celkom moj kurnik...KURNIK!!!
Za založené diskusie, za články v blogoch... a za všetko.
Veď keby nebolo radových BIRDZÁKOV na čo by bol BIRDZ? Pre koho?
Ďakujem Filip, potešilo ma to síce ja som sa ho nejak neujala, zatiaľ som len napísala dva články
ja chválim za to, že tu je interakcia medzi užívateľmi a "vrchnosťou"
no coby sa nedalo chvalit, stale mas co, len netreba byt prilis vseobecny alebo aj podakovat sa da za hocico, nech sa naladime trosku pozitivne
ja teraz este chvalim Grietushu za jej posledny blog (teda aspon vcera bol este posledny ), uplne seriozne ma rozosmial
(ja viem, ze som to uz napisal jej do komentu, ale treba to aj zverejnit )
Najvyššie pozície nie sú pre mňa
HA A TERAZ ZOMRIES OD POCHVAL!!! toto ta uz MUSELO dorazit...
14. nemam to rad
Pochvala Akoze BIRDZ je relativne funkce spraveny. Teda v tom nejak extra problem nevidim. Skor je to fakt o mentalite ludoch. Moze byt BIRDZ super nakodeny ale ked mlady ludia maju take nazory ako maju, spravaju sa ako spravaju, cest vyminkam.
BIRDZ som si obcas precital aj predtym. Pacili sa mi tomasove niektore clanky a grietuska Niektore blogy tiez su super
BIRDZ upada vdaka nam. No mozeme ho aj zlepsit Tak zacnime
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
ma pravdu ten clovek
Ja som vedela, že ide o nejaké sprisahanie!
Greenhorn, znova ďakujem... uďakujem sa k smrti asi dneska
Kurva, snazim sa jednat slusne ale to ma fakt vytaca. Sme statne zriadenie demokracia, ale kazdy si tu maze a robi co chce. Ked chcete, presuvajte do Odpovakov ale nech tu tie Odpadky SU. No fakt ako komunizmus, mazete, zakazujete si co Vam chce aj aj ine.
Zmazanim zmazete nazor cloveka. Ako to vobec mozete urobit? Vazi si tu este niekto nazor cloveka? Slobodu prejavu? Slobodu???
Aka je to sloboda, ked tvrdite ze budeme velmi radi ak napisete prisvepok. No ak sa nam nebude pacit, tak ho zmazeme. To su praktiky komunizmu. Ved to je otrasne, hamba.
Ma tu este niekto uctu k cloveku a jeho slobode??? Ako sa ludia za komunizmu odchadzali do zahranicia, vyzera, ze najlepsie bude odist aj odtialto... : disappointed:
Ale vazne, preco to pises sem? Je na to milionpat inych diskusii, kde si mozes vyliat hnev, nezakladal som to na to, aby ste si tu skarede nadavali, ak mas co pochvalit alebo podakovat, tak to napis, ak nie, tak chod pisat inde, jasne?
A teraz chvalim nacelnika susenuhrusku, ze reagoval tak inteligentne a neurazil sa
HA A TERAZ ZOMRIES OD POCHVAL!!! toto ta uz MUSELO dorazit...
a nebolo to prvy krat. Mazanie je porusovanie slobody a pri tom bez ziadneho pravidla ...
Hm, som z toho smutny
a neviem ci je inteligentna reakcia ak clovek nieco nepochopi... ale vazne nechapem co mu vadi...teda co mu AZ tak vadi...
LUDIA, keby ste videli malinu (adminsky system)...jak to tam vyzera...co vsetko je pomazane...ake hovadiny...ale najhorsie na tom je, ze my to robime tak rychlo, ze si ani nestihnete vsimnut ze tu nejaka diskusia vobec bola...a tu kvoli dvom temam (z ktorych ta druha sa pytala na to preco bola prva zmazana) sa budeme hadat?
a ta druha bola zmazana lebo sa tam riesilo preco bola ta prva zmazana...
nebud smutny raduj sa...ze nevidis azbuku
ta diskusia bol iba priklad a takych je blud. Robite ti co chcete...
Velmi si vazim slobodu
Inac neviemci si krpec, tak sorry no oproti sme je skoro kazdy krpec.
a uznavam ze sa semtam mozno stane ze vymazeme nieco co mohlo ostat, no v porovnani s tym, co by bolo keby sa tu o to nikto nestaral je to myslim takmer zanedbatelne...
pojdem trochu viac mimo temy...vazis si slobodu... clovek nieje slobodny, clovek bol slobodny tak akurat pred vznikom prveho statu a prveho nenaturalneho zakonu, ktory podporoval poriadok ale bol na ukor slobody...
tak nejak...porovnaj si to so svetom birdzu
a ako som povedal- ale ved si precitaj prispevok 43 nechce sa mi opakovat sa
Na toto nemám slov... robíme si len svoju robotu.. a na toto je aj tak vyhradená INÁ diskusia, skús sa vyjadriť tam
ked chces, napis TS, ak nie, tak dost... v tejto teme budem podobne prispevky asi mazat...vzhladom na to ze budu mimo stanovenej temy...na to mam PRAVO...A NEPORUSUJEM SLOBODU
O čo ti ide, preboha????
anarchia=neporiadok
neporiadok=zaostalost
zaostalost tu nechceme...
a presunte tie vsetky prispevky niekam, nech su tu pochvaly.
naucte sa presuvat a nie mazat.
70% si to nemysli lebo NEVIE AKO TO VYZERA!! NEVIE CO ROBIME!! ani ty to nevies...
Neviem, sam si pouzil take cislo
nieje, lebo to doteraz nikomu nevadilo birdz je dynamicky...
Grietusha - to dufas, ze tie chvaly na teba budu este pokracovat, co?
Nie, mne normálne tak celkovo dobre padlo toto pozitívne ladené fórum
A veci po troch dvoch dnoch ani vyroky sa zasadne uz neriesia