Chcela by som sa len opytat na vase rady a nazory ohladom...zlej nalady depresie a krizi ako proti nej bojujete co vtedy robite,ked si uz myslite ,ze sa uz ani nic neda urobit..... Dakujem
Chceš vedeieť pravdu???Ja už som skúšala rôrne veci...ale nič nebolo správne.Asi pred pol rokom som sa pri takýchto stavoch rezala do rúk,brala som rôzne tabletky a nakoniec som skončila u psychologičky...Ale ide o to ako vážne berieš tie svoje stavy...Hlavne sa o tom stále s niekým treba rozprávať a nájsť niekoho,kto ti bude v ťažkých chvíľach pomáhať...napríklad frajera,naj kamošku,alebo psychológa...Hlavne hlavu hore,ešte stále sa nájde niečo,prečo treba žiť...
Dakujem za uprimnost,ale asi az tak natom niesom no niekedy je to hrozneee a velmi tazko sa hlada nieco coho sa chytit a povedat si ano je mi fajn ..... ((
ak to nie je možné tak popros inú osobu a časom časúcim sa to zahojí...no je tu možnosť, že na určitých ľudí zanevrieš..
Potom:hudba, príroda, dobrá kniha(zaoberajúca sa tvojou problematikou)kino...nadobudnúť istotu v ľudoch, ktorých máš FAKT RADA...mne to pomáha vždy!!!!
Je to dosť kruté, keď také mladé dievča má už také problémy. Skús odbíjať depresiu hudbou. Na mňa to vždy zaberá. Najprv si pustím niečo tvrdé, čo to zo mňa vybije. A potom si pustím nejaký jazz, swing...a tancujem po izbe, potom som už maximálne uvolnený. A ďalej je potrebné hľadať v živote riešenia. Verte mi, že je tak veľa ciest po ktorých sa môžeme vybrať, len tie cesty niekedy nevidíme. Ja už som si uvedomil, že keď mi niečo nevychádza, že je to len dočasný stav. Vždy viem že zajtra bude lepšie, alebo pozajtra(raz si dole a raz hore). Keď som ležal v nemocnici na intenzívke,(fotku auta si môžete pozrieť v mojom fotoalbume) uvedomil som si že vlastne svoj život mám veľmi rád, nech je taký aký je a vedel som že musím bojovať. Jednoducho som chcel žiť, pretože som vedel, že to všetko zlé sa určite dá nejako napraviť..
Domi44..ja viem presne o com hovoris,..depresie a krizy,tie u mna niekedy boli na dennom poriadku..teraz sa nestazujem...ked som vonku a nieco mi preblesne hlavou,zacnem o tom rozmyslat a ide na mna zla, stresujuca nalada...vtedy rychlo cigaretu a hned som kludna..ale ked som doma,tak len antidepresiva,ale cez to sa pomaly dostanes...a rozhovor pomaha,bezkonkurecne,....a ak si cholericka,tak to mas dobre,lebo to vies vsetko dat zo seba von-..alebo sa niekde riadne vykric,buchni do niecoho,potom sa ukludnis ..ale teraz naozaj som to myslela..a vzdy sa da nieco spravit
a tem najsamväčší flip:ked´ vám priateľ povie:,,nezamýšľaj sa nad tý až tak..." ty kokos...tak toto...ved´ sme ľudia a nie baktérie...my musíme rozmýšľať...a tak sa dostávmae k podstate veci...a depky sú len z dôvodu, že nevidíme do hĺbky daného problému ako by sme chceli vidieť..ale časom sa to urovná...a budeme pokojnejšie...
tak pri depke je najhoršie byt sam(sama) bo sa uzatvaraš do seba a ešte si sama sebe potvrdzuješ veci aj čo sa nestali..(aspon ja to tak robim najlepšie je ist von pokecat s kamoškou /kamarátkou a hned je ti lepšie.. a ked ešte do nejakeho podniku zajdeš hned sa odreaguješ.. samozrejme ak maš rada hačkovanie či vyšívanie možeš zvádzat nočné battle so susedou.. hlavne nebud sama a podel sa o to s niekym.. hm?
Ale zase, ked moc rozoberam to, co ma serie tak mi je este horsie.. jasne, ze je super sa z toho vykecat ale aj tak sa s problemami musi vyrovnat kazdy vo svojom vnutri.. a neberme tie problemy az tak vazne! vzdy moze byt aj horsie!
no jo!!!ale ked´ už niečo začnem, nech to má grády...D ale nie! nepoznám nič lepšie ako myť úsmev na tvári potom ako ste sa trápili a už to máte poriešené.. ja raz napíšem článok o tom taký menší postup, ako sa stať šťastným vdaka trápeniu..
netvrdim ze nie je v pohode, ale nasere ked napises svoj nazor a niekto ti na to odpise tak ze pouzije vulgarizmy, hlavne ked som do neho nerypala ani nic podobne. a este ked viem ze ma nato aby to napisal aj inym stylom a nie tak ako keby bol ozran z ulice. keby som vedela ze nema na viac ako pouzit desat krat tri dookola sa opakujuce vulgarizmy v desat slovnej vete tak na to ani nereagujem
Typek--> nezda sa ti, ze slovo depresia je velmi silne slovo?! predsa keby to bola naozaj depresia, neda sa odohnat len nejakou malickostou, lebo pokial viem depresia su silne psychicke stavy.. takze pochybujem!
A LUDIA PROSIM VAS, NEROBTE Z PESIMIZMU A ZLYCH NALAD HNED DEPRESIU...
mozno ma depku, to zalezi od toho co pocituje, mozu byt aj slabsie depky, tie mavam vacsinou ja, ale prevazne len v zimnom obdobi brrr nemam rada zimu. teda neviem ci je to depka, ale mam strasne pesimisticke myslienky. podotykam ze nie vrazedneee ale strach z roznych veci a podobne.
Ked mam depku, vypnem všetko, uvolnim sa a lahnem si, spanok mi pomaha a hudbička, to ma dokaže vyliečiť a ešte pokec s mojim najdrahším on ma vypočuje a hned je mi lepšie a ešte pomaha, že ked to na mna pride videm von, idem za svojimi psami...tie mi okamžite s hlavy vymažú pochmurne myšlienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak to nie je možné tak popros inú osobu a časom časúcim sa to zahojí...no je tu možnosť, že na určitých ľudí zanevrieš..
Potom:hudba, príroda, dobrá kniha(zaoberajúca sa tvojou problematikou)kino...nadobudnúť istotu v ľudoch, ktorých máš FAKT RADA...mne to pomáha vždy!!!!
držím palce! a žiadné tabletky posraté!
hudba, čerstvý vzduch a čokoládku..
A LUDIA PROSIM VAS, NEROBTE Z PESIMIZMU A ZLYCH NALAD HNED DEPRESIU...
to P3tula: tak v tom máš pravdu!