Zaujímal by ma názor aj chalanov, že preferujú skôr vyšportované,štíhle resp. baby "krv a mlieko" a taktiež by ma zaujímal názor báb nato, podľa vás čo je lepsie byť? ďakujem vám za odpovede
@1 ale prirodzené krv a mlieko dievčatá sú pekné, napr. stretol som sa najmä s ryšavými babami a tie také boli, napr. z herečiek sa mi Kate Winslet páči, ona je taká a jej to svedčí.
podľa mňa to je individuálne každá je iná, niektorá aj keď má zopár kíl navyše, tak sa cíti vo svojej koži veľmi dobre a sebavedomo a je šťastnejšia než chudé dievčatá
ja som mala dosť kíl navyše, to priznávam, no síce sú už našťastie tieto časy minulosťou, no ešte stále sa necítim dosť dobre taká, aká som viem, že nikdy nebudem mať dokonalú postavu, no aspoň trošku sa chcem pokúsiť o zlepšenie
co je lepsie byt? lepsie pre koho? pre samotneho cloveka alebo ako? zvlastne polozena otazka... kazdemu sa paci ine, niekomu blond, niekomu tmavovlasky, niekomu vysoke, niekomu nizke.. tak je to asi aj v tomto nie?
ale tak logicky sportujuci clovek je asi zdravsi, tak zo zdravotneho hladiska asi toto
i ked, co ak ,,krv a mlieko" dievca sportuje a zije zdravo a nie je samy sval, nie je to take okate..aj to fajn, ak je so sebou spokojne
ach... každý sme iný, máme inú stavbu kostry, do určitej miery iný metabolizmus, inú genetiku, ktorá sa podpisuje v určitej forme na našom tele. našťastie sa aj každému páči niečo iné a to je super. sú chlapi, ktorým sa páčia štíhle ženy ako ja a pripadá mi sprosté ich odsudzovať za to, že sa im nepáčia plnšie tvary. predsa sú ľudia, ktorým sa práve páčia kypré dámy a na také ako ja ani nepozrú. mám sa za to uraziť? nie.
ja osobne si skôr všímam, či sa postava hodí k danej žene ako takej. niektoré proste vyzerajú výborne práve s kilečkom navyše, iným svedčia štíhle nohy a driek.
ani "chudá" ani "tučná", najlepšia je podľa mňa pevná a vyrysovaná ... nezastávam ani názor niektorých kočiek typu: mám 45 kíl, žeriem všetko, necvičím ale aj tak mám dobrú postavu lebo som chudá omyl, je jedno či máte 45 alebo 75 kíl - mľandravý zadok a stehná môžte mať tak či tak a v oboch prípadoch to nevyzerá najlepšie
neviem si pomôcť, pre mňa vždy bol ideál ženy nejaký takýto
a predpokladám, že so sebou nebudem spokojná, kým sa k tomu nedopracujem (čo bude vzhľadom na moje stravovanie alá "buď žerem vkuse alebo nežerem vôbec a následne žerem vkuse" asi dosť náročné a utopistické)
toto su pre mna postavy snov, a pracujem na tom aby som sa aspon zo 75% casti tomu podobala. takze pre mna ziadne krv a mlieko ee. keby mam taku postavu tak by som si zial prisla tucna
Aj keď to grinder napísal trocha úchylne, ale mam ten istý názor, podľa mňa stihle baby su sice fajn ale také, ktoré majú akesi boky a celkom veľké prsia, a teda aj trocha obješie bruško su asi naj
ja neuznávam pomenovanie krv a mlieko
proste dobre, ak to povie taká beyoncé alebo kate winslet
ale ak to povie baba ako ja, tak len zakrýva pravdu
je tučná a basta
niekomu sa to páči, niekto má piči a tak
neviem, podľa mňa je to fuk, lebo baba môže byť super krásna a ak má v hlave nasrané, tak čo z toho? jebačka a potom domov
to že budete hľadať na nete ideál aký chcete vám hvono pomôže
skončíte s niekým kto tak vôbec nebude vyzerať, ale bude vás priťahovať k nemu niečo úplne iné
takže jebte na to
chudá, tučná, vyrysovaná či mľandravá
je to fuk
vychrtliny vyzeraju zle
baby, co vazia malo, lebo nemaju ani trosku svalstva vyzeraju zle
baby, co su mozno stihle, ale mlandrave, vyzeraju zle
tlste (obezne) baby vyzeraju zle
vsetko mimo toho je fajn, cize vysportovane, pevne, stihle, krv a mlieko atd... ale samozrejme , ze je to otazka osobnych preferencii
mne sa pacia take, akej postavy som ja, chude, nizsie a najhorsie je, ked baby maju zadok jak 70 rocne babky, a este sa napchavaju sladkostami a nic preto nerobie ... bleeee ... ale zas tie sa mozu pacit nejakemu tuckovi =P
Ja mám nadváhu a chcem schudnúť. Ale nie veľa, iba tak na 63kg... aby som bola pevnejšia trochu, lebo môjmu priateľovi sa nepáčia vychrtliny, predomnou mal babu čo bola 2x jak ja ...No a to som rada, že sa mu páčim. Ale musím povedať, že máloktorý mladý chalan (t.j. do 27 rokov) myslí skutočne vážne, že sa mu také baby páčia... Až muži začnú oceňovať povedzme kyprejšie dievčence.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ja som mala dosť kíl navyše, to priznávam, no síce sú už našťastie tieto časy minulosťou, no ešte stále sa necítim dosť dobre taká, aká som viem, že nikdy nebudem mať dokonalú postavu, no aspoň trošku sa chcem pokúsiť o zlepšenie
ale tak logicky sportujuci clovek je asi zdravsi, tak zo zdravotneho hladiska asi toto
i ked, co ak ,,krv a mlieko" dievca sportuje a zije zdravo a nie je samy sval, nie je to take okate..aj to fajn, ak je so sebou spokojne
ja som to druhe, akurat ze nesportujem
ja osobne si skôr všímam, či sa postava hodí k danej žene ako takej. niektoré proste vyzerajú výborne práve s kilečkom navyše, iným svedčia štíhle nohy a driek.
a predpokladám, že so sebou nebudem spokojná, kým sa k tomu nedopracujem (čo bude vzhľadom na moje stravovanie alá "buď žerem vkuse alebo nežerem vôbec a následne žerem vkuse" asi dosť náročné a utopistické)
toto su pre mna postavy snov, a pracujem na tom aby som sa aspon zo 75% casti tomu podobala. takze pre mna ziadne krv a mlieko ee. keby mam taku postavu tak by som si zial prisla tucna
:3
Jej postava sa mi veľmi páči..vyšportovaná, ale nie vychudnutá
proste dobre, ak to povie taká beyoncé alebo kate winslet
ale ak to povie baba ako ja, tak len zakrýva pravdu
je tučná a basta
niekomu sa to páči, niekto má piči a tak
neviem, podľa mňa je to fuk, lebo baba môže byť super krásna a ak má v hlave nasrané, tak čo z toho? jebačka a potom domov
to že budete hľadať na nete ideál aký chcete vám hvono pomôže
skončíte s niekým kto tak vôbec nebude vyzerať, ale bude vás priťahovať k nemu niečo úplne iné
takže jebte na to
chudá, tučná, vyrysovaná či mľandravá
je to fuk
@24 táto je pekná
baby, co vazia malo, lebo nemaju ani trosku svalstva vyzeraju zle
baby, co su mozno stihle, ale mlandrave, vyzeraju zle
tlste (obezne) baby vyzeraju zle
vsetko mimo toho je fajn, cize vysportovane, pevne, stihle, krv a mlieko atd... ale samozrejme , ze je to otazka osobnych preferencii