Ahojte ľudia, potrebujem pomoc pre kamarátku .. Včera mala druhýkrát v živote sex a ráno si našla krv na nohavičkách, nechápe prečo keďže je to 2. krát a bežne sa krv objaví len 1. krát a bojí sa či je to normálne, alebo čím to môže byť?
@cassienka ano, je to mozne, niektore zeny nekrvacaju vobec, niektore aj pri prvych 3troch.....takisto je to o bolesti....odporucam kamoske nieco o sexe nastudovat, predtym ako ho chce praktizovat
@anniedecadence lebo neni tu na birdzi? omg prečo by som mala dôvod klamať? nikoho tu nepoznám, nikto nepozná mňa a je malá pravdepodobnosť Že niekoho odtiaľto aj stretnem, keby aj, nikto nevie že som to ja nemám dôvod byť neúprimná
@mm47 ale mne je jedno čo si myslia ľudia o tom koľko máme či nemáme rokov preboha ja chcem vedieť len názor, na kamarátkin problém a morálne predsudky niektorých jedincov sú mi ukradnuté...
@cassienka lebo iba blbci si davaju falosny vek... a podla mna ty mas 13 a trtkala si 2krat... a preto aj krvacas lebo si na to mala...@mm47 stavit sa nemôzeme lebo tolko penazi nemame a je jasne ze ma 13-14 rokov....
no nemálo som sa práve zasmiala jeden má 16, druhý 21 o akej budúcnosti to rozprávate? pretože momentálne ju znamenáte VY chlapci určite to dotiahnete ďaleko
uff v 13tke mať problémy so sexom ...ale tak neviem čo to tak vy dve ak ste dve poriešite ved tak nech to nejak s tým čo mala sex vyriešia ak vie vlastne s kým to robila ...ale pravdepodobne nie ale ak náhodou áno tak nech to povie jemu a už k niečomu dospejú haha
Nerada to poviem, ale chcela by som mať momentálne takéto problémy..
ale k veci: keď je dievča dosť múdre nato, aby balo sex, musí byť aj dosť múdre riešiť následky, nech zájde ku gynekológovi, nech to povie tomu jebačovi a hlavne mamke(ak má postavu po nej, tak možno mala aj ona podobné problémy)
No nie som geniálna ? Keby som tak mohla takéto čosi riešiť a nie tie zložité vzťahy..
ja si myslím že pre 13 ročné dievča je toto oveľa vačší problém ako vzťah .....ja by som tom mame asi nepovedala povedalla by som to tomu chalanovi...a počkala by som kým to neprestane a ak by to neprestalo do dňa tak potom by som sa začala už strašne báť
@cassienka vek je len cislo.. no hej, esteze sa vdaka tym cislam orientujeme vsakano, nedas 9 rocnemu synovi chlastat doma lebo vek je len cislo. ci?
no ale to je na inu debatu. k teme...
je mozne ze nemala zahojenu ranu po pretrhnutej blane od prveho razu a ze sa jej jednoducho znova otvorila. stava sa to ked ma baba silnejsiu blanu. ak to prestalo a ak nepocituje ziadne ine problemy, nic sa nedeje. odporuc jej dlhsiu predohru a jemnejsi sex.
a k morlanej stranke veci, dokaze ma neskutocne nasrat ked si 13 rocne decko zajebe, lebo to je cool, a potom sa cuduje. tak si kurva zistite ako to funguje a co sa deje a potom jebte. to je ako sadnut prvy raz za volant a hajde na dialnicu. idioti.
@mm47 je iba coool podla svojich kamaratov... ale premna to je mala nevyspela kurva.... ak to pôjde takto dalej tak 10rocne deti budu trtkat, ani nebudu vediet ze co robia...
@zuzusqua ja neriešim vzťah ako taký, ale niečo veľmi, veľmi, veľmi zložité! (ach)
ja netvrdím, že by som to povedala, ale keď môže jebať, tak aj povedať mame pravdu nie? a zas chalan v jej veku jej tiež nebude asi vedieť poradiť.. netreba čakať, problémy treba riešiť.
@loollindussiq no máš pravdu a ved ked sexovala tak jej bolo asi všetko jedno tak teraz nech sa modlí a stresuje ....a vzťah no ja verím že to budeš mať ťažké ale tak sú aj horšie problémy na svete ako láska
@zuzusqua ach keby tak šlo o lásku, ja som svojou prehnanou úprimnosťou dojebala vzťahy všetkým naokolo o to ide a keď sme už pri tom, áno konečne po dvoch rokoch som sa zaľúbila a samozrejme, že on je zadaný! ..
@cassienka druhýkrát by som to ešte neriešil, uvidí na tretí. Z prvého sexu jej ešte kľudne mohla ostať časť blany a to jej mohlo krvácať. Takisto ešte nie je vôbec roztiahnutá a mohli si nešikovnosťou spôsobiť "odreninu"...
@zajko30 ty si si dal záväzok, že musíš stupídne okomentovať každú tému? Keby si nepísal aspoň také debiliny, tak nepoviem, ale určite nie som jediný, komu lezieš na nervy. Na svoj vek by si sa mohol správať viac ako dospelý človek.
@cassienka to sa dejú veci tuto s primitívma.... uvedom si aké kokotiny táraš. odkedy sa 16-ky zverujú s takýmito preblémami 13 ročným? sa nečuduj že ti to nikto nezožral. a okrem toho je mi na grc a nie som jediný že 16-ka trtká z 21 ročným. takže moja rada: nájdi si niekoho primeraného tvojmu veku čiže max. o dva roky staršieho.
@zajko30 Reagovať na tvoje nadávky je strata energie. Niekto chápe, čo som tým chcel povedať a niekto nie, rozvíjať to nepotrebujem. Kľudne mi nadávaj, ak sa ti uľaví, mne to žily netrhá.
Pre niektorých: o sexe vo veku pod 16-17 a pýtaní si rád na takomto fóre si tiež myslím svoje, ale neviete sa podaktorí ani vyjadrovať tak, ako ona (a to má 13) a hlavne, že máte plné huby moralizovania a rečí o tom, aká je tá baba ku*va... Myslíte si, že na to bola zvedavá?
môže byť,že pri prvom pohlavnom styku sa jej len "polovične" porušila panenská blana a teraz sa akoby"dotrhla". Ak bude krvácanie aj pri ďalšom pohlavnom styku,mala by zájsť za gynekológom.A možno má zatiaľ príliš úzku vagínu a keď s partnerom súložia,tak sa poškodzuje vnútro vagíny,mala aj bolesti?(pri styku)
Áno, môže krvácať aj pri ďalšom styku...mohla sa zle natrhnúť panenská blana, ak mali predtým petting, priateľ ju mohol rozškrabať a rovnako môže mať aj nejaké telesné problémy, čiže ak sa to bude opakovať, mala by skočiť za dokim...pozdravujem ju..
ja vam neviem, ale tak mlade baby zvacsa mavaju tieto svoje veci dost nepravidelne, ja osobne som si uz zazil necakane prekvapenie Ale nech skoci k doktorovi, nic za to neda
@mm47 , @esus ....úplny súhlas a inač pripomenulo mi to toto:
Móricko nemôže v škôlke zaspať. Hovorí učiteľke, že on doma zaspí len vtedy, keď strčí mame prst do pupka. Učiteľka súhlasí, no po chvíli hovorí Mórickovi. Móricko, ale to už nie je pupok. A Móricko na to: Ale to už nie je ani prst!
Ja mám tiež 13, tak viem že niektoré baby sa nudia, a nemajú si s kým písať tak vytvoria takú otazku aby zaujaly ostatných. Alebo by to chcela vedieť a rodičov sa hambí spítať. (ale o tom pochybujem), iste sa len nudila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
...ale česť výnimkám
Je možné, že mám v plicích vodu?
Vies ludia si pomyslia ze kamoska bude tak max. o rok starsia , cize 14.
A to ze 14 rocna jebala dva krat tak zrejme niekde nastala chyba vo vychove
@esus o 100000ku ze ma 13 maximalne 14
a ci?
Som sice dobra dusa ale dufam ze bude tehotna
@esus pozri , hento ma byt buducnost naroda , hentaka mladez
Moja pica to nie je , moja krv to nie je tak neriesim
@esus Nebudu , dufam ze poutekaju vsetci do USA niekde
ale k veci: keď je dievča dosť múdre nato, aby balo sex, musí byť aj dosť múdre riešiť následky, nech zájde ku gynekológovi, nech to povie tomu jebačovi a hlavne mamke(ak má postavu po nej, tak možno mala aj ona podobné problémy)
No nie som geniálna ? Keby som tak mohla takéto čosi riešiť a nie tie zložité vzťahy..
Jednoducho je to v poriadku! Čo sa toľko bojíš..zasexuj si tretí a štvrtýkrát a už nič nebude!
no ale to je na inu debatu. k teme...
je mozne ze nemala zahojenu ranu po pretrhnutej blane od prveho razu a ze sa jej jednoducho znova otvorila. stava sa to ked ma baba silnejsiu blanu. ak to prestalo a ak nepocituje ziadne ine problemy, nic sa nedeje. odporuc jej dlhsiu predohru a jemnejsi sex.
Len taka mala oprava
ja netvrdím, že by som to povedala, ale keď môže jebať, tak aj povedať mame pravdu nie? a zas chalan v jej veku jej tiež nebude asi vedieť poradiť.. netreba čakať, problémy treba riešiť.
@zajko30 ty si si dal záväzok, že musíš stupídne okomentovať každú tému? Keby si nepísal aspoň také debiliny, tak nepoviem, ale určite nie som jediný, komu lezieš na nervy. Na svoj vek by si sa mohol správať viac ako dospelý človek.
filip
Pre niektorých: o sexe vo veku pod 16-17 a pýtaní si rád na takomto fóre si tiež myslím svoje, ale neviete sa podaktorí ani vyjadrovať tak, ako ona (a to má 13) a hlavne, že máte plné huby moralizovania a rečí o tom, aká je tá baba ku*va... Myslíte si, že na to bola zvedavá?
filip
Móricko nemôže v škôlke zaspať. Hovorí učiteľke, že on doma zaspí len vtedy, keď strčí mame prst do pupka. Učiteľka súhlasí, no po chvíli hovorí Mórickovi. Móricko, ale to už nie je pupok. A Móricko na to: Ale to už nie je ani prst!