ja budem s 2 birdzakmi a birdzakom (mozno dalsimi, netusim do tam bude ale zo svetkych poznam len 2 birzdacky a toho birdzaka nepoznam,ale u neho vsetci budeme coize si myslim ze nejako sa sa mozme aj my prepojit i skrzerva birdzo
Osobobne zajtra sa najem kurcata so salatom a uzijem si kvalitny vecer pri pyrotechnike a filmoch do dokonalosti k tomu chyba este partnerka ale tak inak to bude skvele a hlavne hudba na plne
siel som von a prisiel som do albatrosklubu .. (kto nevie nech googli).. ale vlastne sam... a kedze mi to lezie na mozog schyluje sa k velkemu zlomu v mojom zivote
Bola som s kamaratkami na namesti..vsetky mali so sebou frajera a ja som pri nich stala ako debil sama..neskor som sa zapozerala na ohnostroj a medzitym sa mi niekam vyparili a po dvadsiatich minutach hladania som si objednala taxi a isla domov..myslim ze uz nikdy nepojdem takto s parmi von...boze som sa citila fakt navyse..som rada ze som uz doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov