Chalan to chce stale..... žena uz nie Takze preto je lepsie Ak chalan naznaci... ale podstate sa netřeba nato pitat pride to same Ak žena nechce .... tak mu urcite nedovoli sa hrat s (.)
...Njn, je smutne ak sa o tom musia rozpravat... Zapisat si to do kalendarika a samozrejme v patricnej dobe pred uskutocnenim podpisat dohodu o sulozeni dvoch osob ...
...To je taka ista p*covina ako ked si deti do 15 rokov pokladaju otazku, "Chces so mnou chodit ?"
...Taketo otazky ja pokladam za obrovsky zivotny fail !
Niektore veci sa maju robit a prezivat spontanne, v pravu chvilu a nie sa na nich dohadovat ...
skôr baba chalanovi, pretože ...hmm, buď je baba krava a povie to hocikedy a nezáleží jej na tom, ale to je jej problém, alebo ak krava nie je, tak to berie vážnejšie ako chlap. ale vo všeobecnosti na holku má sex skrátka väčší vplyv, po stránke fyzickej aj psychickej... ale ideálne je, keď to nepovie ani jeden, a skrátka to vyplynie z náznakov, ale v tom prípade by tiež mala ten finálny náznak "okej" mala dať baba, pretože od chalana to bude vždy znieť a pôsobiť ako nátlak z nedočkavosti.
Je síce pekné, ako všetci píšu, že by to malo vyplynúť spontánne, ale nežijeme predsa v americkom filme Môže to tak akurát fungovať, ak sú obaja z dvojice starší a je obom jasné, že nebudú svoji prví... Inak by sa predtým podľa mňa určite mali porozprávať. A je úplne jedno, kto túto konverzáciu začne, kľudne aj chalan, pokiaľ bude milý a bude brať ohľad na svoju partnerku. Ak je minimálne jeden z dvojice neskúsený, mali by prebrať spolu či už sa na to cítia a takéto podobné veci... Nič sa nemusí nasilu plánovať, stačí, aby obaja vedeli, že to chcú a sú na to pripravení a potom najbližšie, keď bude možnosť, môžu ju využiť...
"Tak poďme si dať prvý sex?" Túto otázku myslíš vážne, presne v takomto znení? Ak áno, tak radšej nič nehovor a počkaj si kým to chlapec sformuluje krajšie a nie ako v lacnom filme.... teda ak ti nejde práve o to, ale hádam nie.
Keď nemáš k tomu dobrú pijatiku a dobrú hudbu tak ti je tvoje povedálovanie na prt!! Lebo len tak znesú ženy nejakú vedecku prednášku čo jej ty chceš robiť!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
mňau
@camilla a to akože aj ja?!.......
kvik, kvik
mňau
...To je taka ista p*covina ako ked si deti do 15 rokov pokladaju otazku, "Chces so mnou chodit ?"
...Taketo otazky ja pokladam za obrovsky zivotny fail !
Niektore veci sa maju robit a prezivat spontanne, v pravu chvilu a nie sa na nich dohadovat ...
Zduř děcka !
-N-
filip
nič netreba hovoriť