nie je, len na tom asi dačo bude, keď toto bolo pre kolo ktoré bolo pred rockovým , a vtedy skončil predposledný harich, v rockovom "vypadol"...takže neni to až tak odveci ....
@xixixi hm podla mna novy cas musi vzdy prist s niecim "sokujucim" mna to uz ani neprekvapuje.. ved čo su tie vysledky uzavrete v nejakom trezore? ale zas sa mi nechce veriť že Šeps prvý.. ved to je totálny kok
mohol by vypadnut Kurc a Seps ... ptm Harich ... Ševčík ... a z tých ostatných 3, to je Adamec, Gunčíková a Kolečkarova ...z tych by mohla vyhrat asi Gunsikova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mám pocit, že je to súboj národov.. soms i istá že keby bol harich čech tak neskončí posledný! lebo keď sa tam udržal taký nudný Kurc..
a inak mam u ... riti celu superstar.
buď máš max 12 alebo sa ti páčia nedorobení číňania
nie je, len na tom asi dačo bude, keď toto bolo pre kolo ktoré bolo pred rockovým , a vtedy skončil predposledný harich, v rockovom "vypadol"...takže neni to až tak odveci ....
Podľa mňa skôr šeps a kurc.
Nemyslím si, že teraz vypadne Harich. Zas.
Šeps spieva všetko na jedno kopyto a už to nudí.
nesledujem to,tento názor mám len z toho čo občas vidím,keď idem okolo telky.
Príklad: Puberťáci posielali hlasy Šmajdovi. Vyhral ten druhý šaško, lebo zbytok československého národa...
asi tak! súhlasím, aj keby bol najlepší z celej 10 Slovák tak určite vyhrá Čech