Hmm, ja radšej chlapa, on je jemnejší a tak...Ja aj chodím ku gynekológovi, ale to je hovado, ale budem chodiť k inému a to je tiež chlap a je v pohode
presne, vraví sa, že chlapi sú jednak jemnejší a jednak skúsenejší.
bez ohľadu na to, ja mám gynekológa odkedy som tam začala chodiť toho istého, je to super doktor, všetko vyšetrí, vysvetlí a zaujíma sa o problémy pacienta...
fakt je to jeden z mála starostlivých čo poznám...
nikdy by som ho nemenila a rozmýšľam, čo budem robiť počas tehotenstva niekedy v budúcnosti, keďže budem bývať v BA a on je v PB...a zmeniť ho nechcem.
mala som gynekologa ktory mi ale vobec nevedel nic vysvetlit ani poradit a strasne suslal takze som mu dokopy aj tak nic nerozumela teraz mam gynekologicku a som zatial spokojna
moja je žena a je celkom v pohode... nikdy som nad tým velmi nerozmyslala. mam pocit, zeby som sa vedela viac uvolnit skor pri muzovi. neviem, preco ten pocit mam. ale moja doktorka je fajn, som spokojna uz menit nechcem...
nmom..ako podla mna co robia chlapy na gynekollogii nesu normalny...sak ako ani ja by som to robit nechcela ...sak ked to preberame na biologii je mi zle...tak ako ja by som najradsej bola keby ani gynekolog ani gynekologycka nikdy nebola ... ...(mam osobne skusonosti) ...
@kat a to so sukňou nemôžeš?? ja keď chodím ku gynekológovi si obliekam sukňu tak nemusím po ordinácii behať holá.. spodné prádlo si nechám v šatni a k nemu idem so sukňou je mi tak lepšie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale zas žena vie čo bolí .. ale su suky...muž .D
Radsej muža je citlivejsi a je to len doktor .Ale v podstate je mi to jedno
bez ohľadu na to, ja mám gynekológa odkedy som tam začala chodiť toho istého, je to super doktor, všetko vyšetrí, vysvetlí a zaujíma sa o problémy pacienta...
fakt je to jeden z mála starostlivých čo poznám...
nikdy by som ho nemenila a rozmýšľam, čo budem robiť počas tehotenstva niekedy v budúcnosti, keďže budem bývať v BA a on je v PB...a zmeniť ho nechcem.
Síce na Belana nemôžem povedať nič zlé, ale predsa len je to chlap...
aj ked je dost blbe prejst pred nim polonaha (od pasa dole) po celej ordinacii...
ale to by bolo asi blbe pred kazdym...