@trdelniiiq začiatok "temeraf jee je" je neskutočne zayebatý
a pri "smd faka bič ma he ju lou, get maj fody ju mada pliz, snup dog ju fakama esčiu ma de he, ju pnn" som fakt squirtovala smiechom disappointed:rofl)
ďakujem moc za epileptický smiechový záchvat
inak nechápem, na čom fičia tí, čo tie jeho texty prepisujú O______o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
filip
dojčland melesz habera je iba obyčajný khokho
byť Haberom tak asi už nevyleziem....
yeah yeah c'mon everybody ju mn lajs, ahha džsmd l ksčn md pliz, Toto je Joker a ja som ROKO
to je hrdina proste
@11
tu mas aj text rovno
Roko: Temeraf, yeah yeah
Joker: Toto je Joker, yeah... a kral Roko
Roko (English lyrics): Fokomese ežmd lajkizist jou, foma nd lajk sama di jou pliz a gitu madafo esč mada hedn
lajk, ju madafaka esč mada pliz ju, cali4new edsm no me lajk, ju kom fakama esčiu ma he, lajk
smd faka bič ma he ju lou, get maj fody ju mada pliz, snup dog ju fakama esčiu ma de he, ju pnn
lajkis emeseme džíz, a wana gim a lajkiz siz maj pliz, yeah c'mon, eve nigism d bor, e spičiu mada he,
a fona sm lajkiz eme sis
ju mana vlajkiz sm džis maj wone pliz, ju seno wone lajkiz sm ed sis,
snn džis maj vro e sen č ma, get d mn sečmn d lajkizist a wone manes sm džiz ma en d lajs, .....,
giz maj for, e semn v lajs, gime some džiz, vosemon d lajkiz sm en d pliz, a gizis sm čmn
lajkizist a jou he, a gd mad for a laj, smdm džouon lajkizist a wona smčm dlike is siz maj pliz
get d fon esč mada he, a lajk sm džiz maj sedn pliz, yeah yeah c'mon everybody ju mn lajs, ahha džsmd l ksčn md pliz, Toto je Joker a ja som ROKO.
a pri "smd faka bič ma he ju lou, get maj fody ju mada pliz, snup dog ju fakama esčiu ma de he, ju pnn" som fakt squirtovala smiechom disappointed:rofl)
ďakujem moc za epileptický smiechový záchvat
inak nechápem, na čom fičia tí, čo tie jeho texty prepisujú O______o