Celá Európa ostala v údive keď vyhral voľby do VÚC údajný extrémista Marian Kotleba... Média skončili zaplavené údajmi že novým županom Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) je Marián Kotleba. Aj jeho samotný Kolegovia ostatní nový župani v ostatn
Ja som to čítala... Teda, preskakovala som, ale čítala som, čo ma zaujímalo. A súhlasím... Mne je tiež zatiaľ Kotleba sympatický. Uvidíme, čo z toho celého vylezie. Len dúfam, že ho médiá a následne ľudia celkovo neutlačia skôr, ako sa stihne skutočne prejaviť.
uvidíme, čo bude časom, ale že by bolo horšie ako teraz za roba, tak tomu neverím. r doebal, čo sa dalo...
a vravieť niekde, že tu nastane fašizmus, vraždenie rómov a neviem čo ešte, mi príde choré
@sevara mňa to zaujíma veľmi, čo tam píšeš, ale aj napriek tomu sa mi tonechce čítať, teda fail... nauč sa písať kratšie texty, inať ťa mnoho ľudí čítať nebude, ale mnoho ťa za ne bude jebať
Je to zakomplexovaný frustrát čo svoje kompexy a násilnícku povahu pretavuje do politiky. človek ako on patrí do nejakej krčmy na nádraží a nie do úradu a už vonkoncom nie do parlamentu ako navrhujú steroidový mladíci v bundách thor steinar.
@james98 asi tak. a najradšej mám keď nejaký trojkilový kokot nabudený jeho kecami o národnej hrdosti s odznakom ľsns vybehne na ulicu s bandou jemu podobných a v presile opojený mocou cíti potrebu niekoho zmlátiť. neviem čo je na tom vlastenecké a hrdé, a bohužial takto vyzerá a koná väčšina jeho stúpencov. buď sú to malé vychrtlé uzlíky komplexov alebo steroidové kreatúry. keby aspoň dodržiavajú čo hlásajú budiž-nepoviem ani pol slova. proti vlastenectvu nič nemám, ale keď niekto zamieňa možnosť do niekoho si beztrestne udrieť za vlastenectvo, je to smutné.
@oiquell No veď - nikomu neberiem ak je politicky angažovaný v rámci hraníc nejakej krajiny (ak v tom nie je nenávisť). Ale nerozumiem, čo znamená pojem "národná hrdosť" v takom kontexte, že človek je až natoľko "Hrdý" (nato, že sa náhodne narodil napr. na SR a nie v severnej Afrike), že ostatní sú podla neho menejcenní alebo hodný urážok, zneužívania atď.
@james98 a najlepšie je že mnohí si neuvedomujú že Kotleba nie je predsedom ľsns ale za nitky ťahá Miroslav Belička, špekulant a podnikateľ takže Marián je taký náš malý Fico . a to ako trapošia s tým autom ktoré si pravdepodobne podpálili sami je dosť vtipné
@james98 ja viem. moja babka, mimochodom psychologička, ma vždy viedla k čítaniu kníh a mysleniu vlastnou hlavou. a ozaj si nepotrebujem vyhladzovať mozgové závity priblblými reklamami, reality show nad ktorými rozum zostáva stáť a už vôbec mi nechýbajú správy o tom ktorá kurva z L.A. má nové umelé kozy a podobne. o slovenských seriáloch typu panelák a exkrementoch ako modré z neba ani nehovorím.
@oiquell@james98 ste dvaja mudri muži čo sa týka toho s tými fotkami sa mi nezdá ako pravé ale ešte si to pozriem takže nič nehovorím
Každopádne som zvedavý ako sa ukáže ako predseda BBSK a na tomto si o ňom spravím môj definitívny názor.
Ako bývali obyvateľ stredného slovenska musím povedať že som ale od politikou nad stoličkami mnoho krát videl práva kotlebu špiniť si ruky a pomáhať občanom a jeho plán ako župan tiež nie je zlý takže preto mám k nemu sympatie. Samozrejme že všetko sa ukáže teraz a moje sympatie sa môžu tak rýchlo stratiť ako aj prišli čo sa týka ale toho že v parlamente sú ešte horšie individuá než on tak myslím že môžme všetci traja povedať že oproti nim je Kotleba len malá ryba
O čo sa tu snažím ja je najmä o šírenie informácií ktoré sú zamlčané alebo prevrátené čiže vám ďakujem aj za váš názor
To musí byť naozaj masívna schizofrénia, keď ten čo obhajuje slovenský štát, by ako prvý mašíroval transportom a so žltou hviezdou na hrudi do koncentráku pod pravým menom Gottlieb
tento pánko nech sa radšej pozrie na seba, na svoj život, nech sa stará o syna a nie o bandu priteplenych leukemikov, ktorí z vlastnej frustrácie bijú slabších a aj to v presile lebo na feróvku nemajú gule, shemajli zrodení incestom !
@sevara Páči sa mi že k Označeniu Extrémista si použil slovko "Údajný" čiže to nieje potvrdené a každý čo ho označuje za faša by sa mal zamyslieť kde tkvie jadro problému.. A to politici prstom ani nepohli tí na ktorých tí tzv antifaci ani tak nenadávajú zmienia sa o nich až keď na skutočných extrémistov poukáže..
Politici slúžia fašistickej korporatokracii a keď tvrdia že fašizmus treba zničiť už v zárodku mali si ešte v 89.tom roku streliť guľku do papule a bolo by po fašizme.. Čo sa týka cigánov tak je to už ich mentalita na nich treba tvrdú ruku a keď nepomôže tak treba biť tvrdšie a tvrdšie že žijú ako zvieratá je tým že sa tak chovajú že žijú v odpatkoch je tým že si ich sami nepoupratujú a že žijú v neľudských podmienkach je tým že sami si tie podmienky spravili ke´d si rozbili domácnosť ktorú dokonca dostali zadarmo. Treba im ukázať že zadarmo nič nedostanú keď si rozmlátia byt nedávať im nový a nechať ich tam pomali kapať pokiaľ sa nepoučia a budú sa dopúšťať kriminálnej činnosti biť ich treba ešte tvrdšie. To že sa tak chovajú lebo žijú otrasne je argument väčšinou hodní 12 ročného sopliaka lebo každý vie že naší predkovia žili v podobných podmienkach pred 100 rokmi a chdili do práce nekradli a robili všetko sami pre to aby tak nežili a nepomohla im žiadná mimovládka. Skrátka tu sa menšiny zvýhodňujú a zvlášť paraziti.. Cigán si zrobí decko a povie daj peneží lebo mám 15 dzeci keby som ja tak niečo žiadal od štátu ako cigán už len preto lebo chcem nakŕmiť len jedno decko čo si zrobím štát mi povie že mal som byť zodpovedný a nerobiť si vôbec deti... Nech sa páči arogancia vedie k hlúposti som zvedavý kto im bude platiť dane keď takou aroganciou huba ľudí čo vôbec vytvárajú hodnoty.. Čakajú že až tu mi bieli nebudeme že sa tí cigáni zvyknutí len parazitovať jedného dňa zdvyhnu a budú vytvárať hodnoty do spoločnosti? To je strašný Omyl...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ako vidím tak ťa to baviť neprestalo
a vravieť niekde, že tu nastane fašizmus, vraždenie rómov a neviem čo ešte, mi príde choré
Každopádne som zvedavý ako sa ukáže ako predseda BBSK a na tomto si o ňom spravím môj definitívny názor.
Ako bývali obyvateľ stredného slovenska musím povedať že som ale od politikou nad stoličkami mnoho krát videl práva kotlebu špiniť si ruky a pomáhať občanom a jeho plán ako župan tiež nie je zlý takže preto mám k nemu sympatie. Samozrejme že všetko sa ukáže teraz a moje sympatie sa môžu tak rýchlo stratiť ako aj prišli čo sa týka ale toho že v parlamente sú ešte horšie individuá než on tak myslím že môžme všetci traja povedať že oproti nim je Kotleba len malá ryba
O čo sa tu snažím ja je najmä o šírenie informácií ktoré sú zamlčané alebo prevrátené čiže vám ďakujem aj za váš názor
tento pánko nech sa radšej pozrie na seba, na svoj život, nech sa stará o syna a nie o bandu priteplenych leukemikov, ktorí z vlastnej frustrácie bijú slabších a aj to v presile lebo na feróvku nemajú gule, shemajli zrodení incestom !
Politici slúžia fašistickej korporatokracii a keď tvrdia že fašizmus treba zničiť už v zárodku mali si ešte v 89.tom roku streliť guľku do papule a bolo by po fašizme.. Čo sa týka cigánov tak je to už ich mentalita na nich treba tvrdú ruku a keď nepomôže tak treba biť tvrdšie a tvrdšie že žijú ako zvieratá je tým že sa tak chovajú že žijú v odpatkoch je tým že si ich sami nepoupratujú a že žijú v neľudských podmienkach je tým že sami si tie podmienky spravili ke´d si rozbili domácnosť ktorú dokonca dostali zadarmo. Treba im ukázať že zadarmo nič nedostanú keď si rozmlátia byt nedávať im nový a nechať ich tam pomali kapať pokiaľ sa nepoučia a budú sa dopúšťať kriminálnej činnosti biť ich treba ešte tvrdšie. To že sa tak chovajú lebo žijú otrasne je argument väčšinou hodní 12 ročného sopliaka lebo každý vie že naší predkovia žili v podobných podmienkach pred 100 rokmi a chdili do práce nekradli a robili všetko sami pre to aby tak nežili a nepomohla im žiadná mimovládka. Skrátka tu sa menšiny zvýhodňujú a zvlášť paraziti.. Cigán si zrobí decko a povie daj peneží lebo mám 15 dzeci keby som ja tak niečo žiadal od štátu ako cigán už len preto lebo chcem nakŕmiť len jedno decko čo si zrobím štát mi povie že mal som byť zodpovedný a nerobiť si vôbec deti... Nech sa páči arogancia vedie k hlúposti som zvedavý kto im bude platiť dane keď takou aroganciou huba ľudí čo vôbec vytvárajú hodnoty.. Čakajú že až tu mi bieli nebudeme že sa tí cigáni zvyknutí len parazitovať jedného dňa zdvyhnu a budú vytvárať hodnoty do spoločnosti? To je strašný Omyl...