z dievčat coca-colla, klaudiqaa a kachie, neviem sa rozhodnúť ktorá najviac, aa z chlapcov určite chevro so svojim nórskym lookom a špicatými očnými zubami + kolini! ..v takýchto fórach zo zásady netagujem, keď si všimnú tak si všimnú, ale musí im stačiť, že sú pekní :/
@johnysheek myslel som to perverzne a zvrhlo rad si ta doberam..
tak videl som tu dost peknych ludi, ale nad niektorymi sa mi pozastavuje rozum.. ale nie je nic neobvykleho.. treba zrobit asi stretko a pozvat ich tam =D
z dievcat asi @salwiska čo som videla..@nicolkaa..a klucii.neviem tych tu nejak ani neprezerám,ale čo som videla profilovku tak @madnesshouse..nev ím je ich tu moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
a zo zien, ci slecien teda... asi @dasapovedatzenick
ma zabije za toto
No, podľa mňa som najkrajší ja a kachie
Ja som 3. naj.
jaj boze co vsetko zmeni cas aj ja som byvala niekedy pekna
a @etelnair jasné že sa mi páči!
@strommen2428 tebe vobec nerozumiem
a jebem vás všetkých!!!!!!!!!!! ste uplne hrozní
aké milé
ale mudro vravis, pokial sa pozeras len na fotky, nema ti to aky nazor utvorit
ono je tu mnoho krasnych ludi.. a to som vacsine z nich fotku nevidel alebo videl az po hodnoteni cloveka..
a potom je tu mnoho "krasnych ludi" pri ktorych vsak ja neviem posudit, co su zac..
a nie nepohorsil
tak videl som tu dost peknych ludi, ale nad niektorymi sa mi pozastavuje rozum.. ale nie je nic neobvykleho.. treba zrobit asi stretko a pozvat ich tam =D
A na iné dievčatá si teraz hned nespomeniem.
@nobile a @jemino (pokiaľ nie je fake )
Na tom zalezi !
Toto sú moje TOP ženy birdzu.
A @klaudiqaaa , keď je prirodzene nalíčena alebo vôbec.
@idea
aaa ja menovat blizsie neidem, vacsine ludi som to uz povedala/napisala...
či to si ma len ohlásil ako aby som zahlasovala za teba? tak teda @antifunebracka
ale ďakujem
z dievčat asi @klaudiqaa , @weird a z chlapcov @nobile @inversi
chlapcov nehodnotím a Sisi ď.