@etelnair no zaujímavé ale mne sa nepáči že na 1. miesto dali Džingischána a len na 9. Napoleona...Napoleon bol jeden z najlepších vojvodov a dobyvateľov...podľa mňa
ja by som to dal takto: 10.Timúr , 9.Huang Taiji , 8.Francisco Pizzaro , 7.Iulius Ceasar,6.Kyros Veľký , 5.Alexander Veľký, 4.Adolf Hitler, 3.Napoleon Bonaparte, 2.Džingischán,1. Attila Hun
@ragdoll oni nemohli ísť bojovať ked boli dobyvatelia..keby išli bojovať tak by zomreli a celý ich plán by bol už bez nich nanič teda tak to bolo aspoň v prípade Hitlera
@louis lenze cigani prisli az potom ako prisli slovania kdezto kelti tu boli uz pred nimi a ked su huni predkovia madarov tak potom su predkovia madarov aj mongoli,to su tie vase velkomadarske sracky uz sa zmierte s tym ze ste presrali obidve svetove vojny
Prečo hovoríš zmierte? Ja som na birdz ešte nikdy nenapísal nič o trianone tak neviem načo ma tam miešaš Predkovia maďarov sú: avari,huni,kazari (alebo ako sa to u vás hovorí)
@louis tak to si odbornik ked si si precital 5 knih o Hitlerovi aj to sa stavim , ze si cital iba knihy z jedneho prudu a nevyberal si aj knihy s roznym pohladom na jeho zivot
ak bol hitler dobyvatel.. tak jedine vdaka svojim generalom akonahle ich prestal posluchat a riadit armadu podla seba vsetko do*bali.. uzasny dobyvatel
Ten kto dal Ad. H. dal spravne je vedecky dokazane ze hitler dobyl najvecsie uzemie vecie ako napoleon dingiskan ale samozrejme novov technikou madari rusy sa proti obrym Panzerom II obranovaly este na konoch a zo sablami sa snazil znicit tank takze to bolo velmy lachke dobivanie az kym nedbol 1. rusky tan T-34 a neskvor tak ktory si hravo pomohol aj z tankom novej doby King Tigrom bol to tank IS-1/IS-2 cize Joziff Stalin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
btw mne tak Adolf H. a Attila Hun tak 50:50
Velil armade vo veku v akom Napoleon este nevedel co je vojna.
Cize.........
@iwushica taktiež ako ja na tvôj
a myslela som to presne ako to mas napisane v @41 takze nieje to len moj nazor
Ja dam Napoleona
Húni boli zmiešaní Nomádi-Mongoli, Turkiti a ešte bohvie čo (asimilovaný do štátnych útvarov)
Maďari sú Ugrofíni, ako aj Fíni či Estónci.
Adolf Hitler
Iulius Ceasar
Napoleon Bonaparte