Ja viem len o tom, čo sem stále hádže tie 360° videá z opustených budov (čo nie je úplne to, čomu by som chcela venovať čas). Ďalších nepoznám, viete dať niekto tie odkazy prosím na nich?
Pisik má pár dobrých videí , vďaka nemu som sa naučila vizualizovať si veci, veľmi odporúčam skusit to na videu
, ja osobne som si kvôli tomu zhmotnila už aj nejaké peniaze. Viem , že tomu uverí asi málokto ale mne sa to dari. Michal ma naučil aj meditovať. Niektoré veci ohľadom napríklad corony čo teraz točí sú podľa mna fakt otrasne konšpirácie ale ostatne jeho videá mi určite dopomohli nájsť klud v duši a naučili ma užitočné veci.
@forte omg prave som si to dala (ma tam toho pokokot, storky ako krmi macku alebo ide do zahrady su fakt na mna prilis velky dadaizmus) ale ten pokec je top D rozprestriem kridla! len jajaja som fesak!
@plavam_zivotom Od tohto som videl pár videí!
Prišli mi také ezo, ale ok.
A hej, potom mu ujebalo dekel smerom ku konšpiráciám, tak som ho nejak vytesnil, a bol by som naňho už aj zabudol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
(pozri predposlednu foto komenty
klaudiqaaa - twitch/sweet_claudy
pisik - youtube/michal drienik
leosmareslp - youtube/JamesOOn
orochimaru - youtube/andrej babka
zvysnych si nespomeniem, ani po mene ani po contente, len viem, ze sa verejne angazuju tak ako som to popisal v ankete
Prišli mi také ezo, ale ok.
A hej, potom mu ujebalo dekel smerom ku konšpiráciám, tak som ho nejak vytesnil, a bol by som naňho už aj zabudol.