Ahojte, zaujímalo by ma, na kom tu na birdzi najviac "fičíte", koho tvorbu doslova "hltáte" alebo kto podľa vás najlepšie píše a prečo. Čím si vás získal? Máte s ním aj osobný kontakt alebo ste len jeho fanúšikmi?
@uglylaw , ach no je možné, že tu táto téma bola aj miliónkrát, ale ja som tu nováčik, takže pre mňa je úplne nová a myslím, že tie odpovede sa časom aj môžu meniť, kedže tu pribúda stále kopec nových ojedinelých zjavov, ktoré stoja za povšimnutie
Som asi príliš náročný, ale ešte sa nenašiel nikto, kto by písal prózu (básničky ma nejako neberú), ktorá by bola originálna, a zároveň by mi aj niečo dala. Takže takého blogera som zatiaľ nenašiel.
Tak u mňa je to jednoznačne @nonormal . Neskutočne zbožňujem jeho blogy a hoci viem o tom, že nie som jediná, tak sa vždy s odstupom času snažím vrhnúť na všetko, čo som od neho v priebehu dní a týždňov nestihl prečítať a dodatočne si to dočítam, okomentujem, vždy k jeho blogom mám čo povedať, vždy ma dojmú a donútia sa zamyslieť nad svetom, nad reálnymi problémami lásky, nad tým, akí sú ľudia zaujímaví, aké majú problémy... že mnohé je inak ako sa zdá, a tak ďalej... a Stanko je aj neskutočne dobrý človek, ktorého som vždy túžila stretnúť osobne, ale nikdy nedošlo na to, aby som sa o tom čo i len zmienila alebo niečo podobné Zrejme nám to proste nie je súdené...
Ďalší výborní bloggeri, od ktorých napospol čítam skoro jedno za druhým, sú @3t.m. a @pussycat33 , s pussy som si svojho času veľmi veľa písala a mali sme na seba aj ICQ, s 3t.m. sa tiež bavím celkom intenzívnejšie, aj keď v poslednej dobe to trochu viazne
A ešte aby som nezabudla, tak je tu jedno špeciálne miesto, a to je rozhodne @tikalok pretože on píše veci, aké tuná nikto iný nepíše, je to originálne a dobré a hlavne, pre mňa je to plné akoby bezstarostnosti, šťastia, cítim z toho optimizmus a absurditu, ktorú niekedy hrozne hrozne potrebujem a pomáha mi to prekonávať okamihy, keď mám chuť sa zmeniť na typického človeka, ktorý sa vyžíva v tom, že je nešťastný Ale s ním sa bohužiaľ nestýkam, nekomunikujem s ním ani nič podobné, a mám z toho takú depresiu, že si idem okamžiže zohnať ružové nožničky a prestrihnúť si žily
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to je naozaj kvalitný bloger, ak ste ešte nečitali jeho diela tak si prečítajte, veľmi sa vám to oplatí
...napísala som síce len 2 blogy, ale čakám, že v najneobľúbenejšom blogerovi budem figurovať ja:d
+kopa dalších,jedno meno napísať bohužial neviem
a výsostne sa pridávam k @fr4nk1
to sa fakt napísať nedá..
za 1. by som bol ukrižovaný/spálený/ubitý.. (bojím sa že zaživa)
za 2. by bolo neskutočne ťažké vybrať PRÁVE jedného či dokonca jednu
za 3. by som sám nevedel koho, keďže raz ma baví jeden inokedy druhý..
preto ten naj som proste a musím byť ja.. lebo to čo práve napíšem ma vždy baví si i prečítať a hlavne.. keď ma nebaví napíšem si nové..
enjoy 8)
a ďakujem
nerozumiem narcisštine
a k teme @shroomy
nikdy som sám sebe nerozumel
Ďalší výborní bloggeri, od ktorých napospol čítam skoro jedno za druhým, sú @3t.m. a @pussycat33 , s pussy som si svojho času veľmi veľa písala a mali sme na seba aj ICQ, s 3t.m. sa tiež bavím celkom intenzívnejšie, aj keď v poslednej dobe to trochu viazne
A ešte aby som nezabudla, tak je tu jedno špeciálne miesto, a to je rozhodne @tikalok pretože on píše veci, aké tuná nikto iný nepíše, je to originálne a dobré a hlavne, pre mňa je to plné akoby bezstarostnosti, šťastia, cítim z toho optimizmus a absurditu, ktorú niekedy hrozne hrozne potrebujem a pomáha mi to prekonávať okamihy, keď mám chuť sa zmeniť na typického človeka, ktorý sa vyžíva v tom, že je nešťastný Ale s ním sa bohužiaľ nestýkam, nekomunikujem s ním ani nič podobné, a mám z toho takú depresiu, že si idem okamžiže zohnať ružové nožničky a prestrihnúť si žily