Vymenime @Montgomery -ho za pohromu. A ja chcem naspat aj Alroune, dam vam "umelca" karlotiskot -a za nu. Tucneho komplexa tu nechajte, s nim je sranda.
@Teal Klarisa je v pohode, jedna z mala ludi co tu nehejtuje kazdeho a snazi sa aj nieco pozitivne napisat.
@Teal A aj vdaka tvojmu komentu vidis ze je dobre mat tu aj ludi co niekedy napisu nieco pozitivne Aj ked nemam nic ani proti "aj tak ti neda" komentom.
Ostro a rozhodne protestujeme proti našej absencii v tejto ankete. Ako k tomu prídu Erika a Karol? Zaslúžia si takéto neodpustiteľné prehmaty?
Za výkonný výbor teamu NinkaTeam v.r. NinjaNinfa Broňa - riaditeľka pre PýÁR, Ninka - model of the years 1955-2055, Tinka - vedúca oddelenia pre vedúce oddelení NinkaTeam & Špinka - šmudla, čo sa vždy zababre od čokolády a chalani to potom z nej nie a nie zlízať!!!
@teal tebe nedám prvému!!!! Už ťa hryzie svedomie že na mňa nemôžeš reagovat a trolit ci ako? Ci uz karanténa lezie na mozog??
A najviac trápny si tu keď tak ty late!!
takže mi daj pokoj konečne č. o ti to ešte nedošlo cez tvoje mozgové závity?? Ze strapnujes akurát tak seba
@teal tak si si ma nemal zablokovať keď ti bolo smutno,, frajer"
Prečo by mi malo byt smutno za niekym kto ma uráža a robí si zo mňa srandu? Ale ako vidím si to už nevydržal bez toho aby si nemal nejakú blbú pripomienku na mňa ze?
@clarise ja som sa len vyjadril v tomto fóre. Som ťa nominoval a dal ti svoj hlas, aby si to vyhrala. A ani od teba zato nežiadam nudes, tak ako ty odo mňa. To ty už zas robíš zlobu a reaguješ na mňa... Neviem prečo. Som ti musel chýbať celý čas.
@teal si svoje nudes strc do riti.. V živote by som ti nič neposlala. Si nominuj seba.. Keď sa nudíš a nerobí ti dobre karanténa! Ja od teba nechcem nič takže si nenamyslaj v tej svojej hlave že si niečo extra keď nie si...ked tak môžeš byť extra trol! Nie nechýbal si mi... Si nenamyslaj
@clarise nemôžem ja s Darksajdym všetky diskusie vyhrávať. Ani Formula1 nebola ono, keď stále vyhrával iba Schumacher. Podľa mňa by si teraz mala vyhrať ty.
@kakofonicka ze ja si také niečo nepamätám. Jak teraz sa hráš na hrdinku ale je ti blbé ma označiť to je trápne... Prečo by som mala byt blbá? Rozumiem aj tebe karanténa neurobila dobre... Ako túto vyššie chlapcovi tak si si musela rypnut... Som nevedela ze ty máš taký intelekt ktorý stúpa do neba len asi z druhej strany z neba dole na zem do hliny... Co keby si išla trolit inde a nie mňa keď ti došiel slovník? Lebo mna moc tvoj komentár na moju osobu nezaujíma a zhadzujes akurát tak seba a svoj charakter...
@clarise lebo som odpovedala jemu a nie tebe. no neboj, ja som tiez 3x musela pozriet, kto napisal taku blbost, preto si velmi dobre pamatam, ze si to bola ty, ked budem mat trosku cas, tak ti to aj pohladam a dam ti tu link.
@kakofonicka dobre pohľadaj ked budeš mat pokoj na duši.. Ale rypnut do mňa si si musela ze? By si inak nezaspala. A vies je skôr vtipné keď to človeku nevieš povedať priamo a musíš o kom nieco co nemusí byť pravda rozširovať . Ale ako hovorí zmiju si chovaj na hrudi a falošného človeka ešte bližšie. Aj tak nerozumiem aký máš so mnou problém. Však mi ho napíš alebo ešte lepšie dospej.
@clarise ja nebudem mat pokoj na dusi, ja viem, ze si to napisala ja som ti to tu uz nie raz napisala, ze si podla mna hlupa a odveci a vyjadrujes sa ku veciam, o ktorych nic nevies sice to sa aj ja vyjadrujem, ale nie vtedy, ked si tu niekto reze zily. aaach moja, so mnou je to kriz, ja som uz stara, ja uz viac nedospejem
@kakofonicka no ide o to keď už narážas na tu osobu.. Nevedela som ze ci to je farba alebo krv... Tak som ho obránila a co je na tom?obranila by som hocikoho... Takže to je jedno... Však keď si to myslíš tak mi posli potom link keďže fakt neviem o com hovoríš... A keď už sme pri tom som sa ospravedlnila aj tie osoby sa ospravedlnili mne keď som sa s nimi o tejto téme ten obraz pohádala.. S jednou babou... Vieš niekedy to stačí normálne vysvetliť a neurobiť z toho drámu na tri dni... Rozumiem aj taky ľudia ako ty musia byť.. Napr ja proti tebe nič nemám... Ale občas si v pohode takže ešte stale môžeš byť lepšia od tej stekajucej na ľudí.. Keď si uvedomíš co robíš zle...
@clarise podľa mňa si vpoho. A keď si robia prču, kľudne si rob aj ty, treba im to vo všetkej slušnosti vrátiť a prípadne byť ešte trošku drzejšia alebo ostrojazýčkovejšia. Veď píšeš, nie? Tak so slovnou zásobou by nemal byť problém, a ani to nie je naživo, tak ani nikto nemusí vidieť, či ti stúpa tlak alebo máš nervy, stále si k tomu môžeš sadnúť, až keď sa ukľudníš a písať s chladnou hlavou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@Teal Klarisa je v pohode, jedna z mala ludi co tu nehejtuje kazdeho a snazi sa aj nieco pozitivne napisat.
Za výkonný výbor teamu NinkaTeam v.r. NinjaNinfa Broňa - riaditeľka pre PýÁR, Ninka - model of the years 1955-2055, Tinka - vedúca oddelenia pre vedúce oddelení NinkaTeam & Špinka - šmudla, čo sa vždy zababre od čokolády a chalani to potom z nej nie a nie zlízať!!!
A najviac trápny si tu keď tak ty late!!
takže mi daj pokoj konečne č. o ti to ešte nedošlo cez tvoje mozgové závity?? Ze strapnujes akurát tak seba
Prečo by mi malo byt smutno za niekym kto ma uráža a robí si zo mňa srandu? Ale ako vidím si to už nevydržal bez toho aby si nemal nejakú blbú pripomienku na mňa ze?