ja som to nikdy nehrala, ale minule bolo aj v modrom z neba ze jeden chlapec bol na nich zavisli a predal aj otcovu obrucku, takze asi to nie je moc dobre keby som chcela nejake hry a stavkovat tak by som radsej isla do kasina
zrušiť, rýchlo... komplet všetko svinstvo, od kávy cez sladené bublinkové minerálky až po alkohol cigarety a iné drogy, všetko zrušiť, niektorí ľudia by si mali uvedomiť, že peniaze niesu všetko...
Neviem prečo by sa nemalo dať zarábať na luďoch, ktorí nevedia rozumne investovať svoje peniaze. Podla tejto logiky by sme mohli zakázať polovicu tovarov a služieb.
Pekne to povedali minule v rádiu v USA chodia na hracie automaty ľudia míňať svoje prebytočné peniaze. Na slovensku na nich hrajú len zúfalci míňajúci sociálne dávky.
@camilla chapem ze chces zrusit alkohol a cigarety lebo je to skodlive, a aj presladene bublinkove napoje, ale co mas proti kave? podla poslednych vyskumov je praveze velmi zdrava, ludia co ju denne piju sa dozivaju viac, maju zdravsie srdce a mensiu sancu dostat alzheimera napriklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
cigarety z toho vynechajte