lebo ja nepotrebujem opakovat po kosmikovi a naco by som pisala navody ked ich robi on.. a najprv by si sa mal naucit aspon zladit farby a potom robit navody o css
k tomu napisem len to... kto tu daco poriadne spravil porusil tym pravidla
a inak tych navodov je viac ako 5 a taky pre " obycajneho " uzivatela je dobry tomasov pre niekoho kto sa v tom vyzna uz aj ostatne... inak kto to nevie nech to nerobi... potom pise " co mam robit ? " lebo mu nejde webka
@scourgeinspiration ty si nevidel co ludia ktori stym nevedeli nic robili ze ?
chceli nieco a spravili uplne ine.... keby ostali pri tych zakladoch nie su ziadne problemy preto vravim ze TOMASOV je pre nich najlepsi lebo tam su pisane zaklady a nic cim doondaju webku tak ze im nepojde
náhodou čítala som tvoj no a? máš to natrepané všetko v jednom, neprehladné... aj tak... no a? jednoducho kosmiklove s tým začal, návody sú najlepšie a bodka
@malapohroma mne osobne je to jedno ja som tu bol s tym prvy a ja jediny z nich mam @tomas ovu podporu...ostatnych beriem len tak ze opakuju..aj tak ich to raz prestane bavit tak ako kradnu css tak kradnu aj moje napady...aj tak s tym nic nespravim
@lestry Tak, ale ty ich budeš robiť, nielen o nich mudrovať. Teba ocenia naozaj nováčikovia, ktorý do toho moc nerozumejú A jednak urobíš zrejme radosť sebe, lebo ťa to (zrejme baví) a radosť im
@33@stenatko no baviť ma to baví ale nič s toho nemám aj svoju webku som si pekne spravil ale @tomas mi nedal žiadny čestný titul pričom by som si ho aj zaslúžil :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
byt na mieste kosmika tak ma jebne asi
tie navody sa nerobia preto aby ludia spolu sutazili ale aby vedeli ako na co
a ani jeden z vas este nic poriadne nespravil ako to maju ludia posudzovat?
Ty si úúúplne dokonalá -.-
a farby tam mám také lebo sa mi páčia...
kevin napíše blog - spam
spam
spam
spam
spam
spam
spam
a už je to hneď v tom, ja sa na niečom natrápim, a hneď opakujem....
co som precital na to reagujem....
pise sa tu " nikto z vas nic poriadne nespravil "
k tomu napisem len to... kto tu daco poriadne spravil porusil tym pravidla
a inak tych navodov je viac ako 5 a taky pre " obycajneho " uzivatela je dobry tomasov pre niekoho kto sa v tom vyzna uz aj ostatne... inak kto to nevie nech to nerobi... potom pise " co mam robit ? " lebo mu nejde webka
chceli nieco a spravili uplne ine.... keby ostali pri tych zakladoch nie su ziadne problemy preto vravim ze TOMASOV je pre nich najlepsi lebo tam su pisane zaklady a nic cim doondaju webku tak ze im nepojde
náhodou čítala som tvoj no a? máš to natrepané všetko v jednom, neprehladné... aj tak... no a? jednoducho kosmiklove s tým začal, návody sú najlepšie a bodka
Keby ste vôbec to písali dobre, prípadne, keby ste mali vlastné nápady...
Kradnete námety, nápady, prvky od iných a potom to tak aj vyzerá
Ani farby neviete dať poriadne dokopy a už by ste chceli učiť každého
Robíte oveľa viac bordelu než úžitku.
Každy si potom zoberie ktoré sa mu viac ľubi.
Z výberu: ,,Blué"
--
A pozdravujem uzivatelov s odstranenym Copyright-om a celou jeho patou.