vies co, myslim si, ze Matej, teda myslela som si to na zaciatku, neskor som zistila, ze Martin, ale napokon mi mysel hovorila nieco ine a asi to bude Domino... ale ked Robo.. ja ti neviem, ale na druhej strane niekedy mam taky pocit, ze Stano, ale ked ten zacne robit kraviny, tak Viktor to cele zachrani, takze asi on.. No a Lukas? Nie, nie on nie.
ale ked tú falošnosť zoberieš ako ich zlú vlastnosť, ktorú si možno ani neuvedomujú tak sa to dá chápať...ľudia robia "chyby" a kým žijú dá sa veľa zmeniť...
@georg21 viem odpustiť strašne veľa vecí, chápem, že každý máme svoje chyby ale faloš je jedna z najhorších ľudských vlastností ktoré neznesiem.. takému človeku nemôžem dôverovať a veriť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Keby len to...ale kým je človek živý tak sa môže zlepšovať
hey, ale existujú další ludia ktorí ich môžu nasmerovať, napr. vlastným príkladom, priatelstvom...
ale ked tú falošnosť zoberieš ako ich zlú vlastnosť, ktorú si možno ani neuvedomujú tak sa to dá chápať...ľudia robia "chyby" a kým žijú dá sa veľa zmeniť...
..kvak..
Tiež nechápem otázke.