Sľúbil som vo svojom videoblogu » www.birdz.sk/webka/tomas/vid... že dám 20 euro každý mesiac tomu Birdzákovi, ktorí urobí najkrajší videoblog (čiže minireláciu v ktorej rozpráva niečo o niečom na kameru), problém je že sa mi páčili najviac až šiesti videobloggeri a neviem si z nich vybrať, tak som ich sem dal do tejto ankety, aby ste mi pomohli vybrať toho, čo sa vám tento mesiac najviac páčil.
Pre tých, ktorí nepoznajú všetkých videoblogov, v tomto komente je taká malá rekapitulácia s linkom na jedno video od každého finalistu (zverejňujem ich podľa abecedy)
1. BLUEPANTER
@bluepanter Urobil úžasný návod Ako sa stať úspešným Birdzákom, v ktorom popísal dobrý (a pravdivý) návod, ako sa stať úspešným Birdzákom, mať veľa kamarátov a fanúšikov:
@luky31 a jeho showka Prečo a Ako? Nový nádejný videobloger Luky31 s jeho videoblog o konci sveta, prečo by mal nemal skončiť. (Mimochodm strašene zábavný koniec to ma, na tom som vyprskol od smiechu)
@majo Urobil úžasný videoblog o tom, ako šiel do Írska, čo k tomu potrebuje, ako v Írsku prší vodorovne a na konci ukázal strašne vysoký špic. Fakt skvelé video!
@marty0908 Videobloguje každý týždeň pravideľne každú nedeľu, a pridáva rôzne témy, pridávam najnovší v ktorom má hosťa - svoje schizofrenické zvedavé ja - ktoré robí so samým sebou interview. Chvíľu to vyzeralo, že sám seba prekvapí svojimi otázkami (a paroduje aj @wewo -a)
@wewo po asi roku natočil opäť videoblog, o tom ako si dal ostrihať svoje krásne vlasy na číro, kvôli hudobnému festivalu Uvidíte jeho staré vlasy, ako aj jeho nové číro. V jeho najnovšom videoblogu Goin´ mohawk!
Este skusim napisat svoj nazor. Najviac sa mi pacili vlogy martyho a bluepanthera (aj tym ze vcera pridal novy). Pacili sa mi z hladiska tem, vystupovania ucinkujusich, pri martyho aj velkou pracou, ktoru si dal navyse (intro, zlozenie pesnicky do intra).
Moj jasny favorit v kombinacii s jeho vekom je marty.
Este na okraj, tu ludia hlasuju na zakalde osobnych preferencii a nie na zaklade kvality blogu. /co moze a nemusi byt zle, to uz je na posudeni niekoho ineh /
a toto dokonca televizni moderatori a podobni kokoti co sa tym zivia vacsinou nevedia pouzivat -.- dokonca aj v spravach nemaju problem zajebat "v hodnote 500 euro" a podobne ( )
v súvislosti s videoblogmi a takýmito "súťažami", @tomas bolo by skvelé mať aj pri videoblogoch také hviezdičkovanie ako pri blogoch... len taký nápad hm?
@majo vďaka a prepáč, že som nedal hlas tebe. Tvoje vlogy sú informačne najbohatšie a správaš sa tam prirodzene, ale výhru by som najviac doprial @marty0908 za vyššie spomenuté veci
@bluepanter žijeme v slobodnej zemi, každý môže mať slobodný názor a tvoj absolútne rešpektujem. Marty má tiež super blogy, takže nech to vyhrá hocikto, napríklad Marty, minimálne to nakopne snáď každého k ďaľšej produkcí videoblogov. That"s the point
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
že dám 20 euro každý mesiac tomu Birdzákovi, ktorí urobí najkrajší videoblog (čiže minireláciu v ktorej rozpráva niečo o niečom na kameru), problém je že sa mi páčili najviac až šiesti videobloggeri a neviem si z nich vybrať, tak som ich sem dal do tejto ankety, aby ste mi pomohli vybrať toho, čo sa vám tento mesiac najviac páčil.
Pre tých, ktorí nepoznajú všetkých videoblogov, v tomto komente je taká malá rekapitulácia s linkom na jedno video od každého finalistu (zverejňujem ich podľa abecedy)
1. BLUEPANTER
@bluepanter Urobil úžasný návod Ako sa stať úspešným Birdzákom, v ktorom popísal dobrý (a pravdivý) návod, ako sa stať úspešným Birdzákom, mať veľa kamarátov a fanúšikov:
» www.birdz.sk/webka/bluepante...
2. LUKY31
@luky31 a jeho showka Prečo a Ako? Nový nádejný videobloger Luky31 s jeho videoblog o konci sveta, prečo by mal nemal skončiť. (Mimochodm strašene zábavný koniec to ma, na tom som vyprskol od smiechu)
» www.birdz.sk/webka/luky31/vi...
3. MAJO
@majo Urobil úžasný videoblog o tom, ako šiel do Írska, čo k tomu potrebuje, ako v Írsku prší vodorovne a na konci ukázal strašne vysoký špic. Fakt skvelé video!
» www.birdz.sk/webka/majo/vide...
4. MAREK594
@marek594 zatiaľ s jedným videoblogom, o najlepších hier na prázdniny, aby ste sa nenudili cez prázdniny, že čo by ste mali hrať.
» www.birdz.sk/webka/marek594/...
5. MARTY0908
@marty0908 Videobloguje každý týždeň pravideľne každú nedeľu, a pridáva rôzne témy, pridávam najnovší v ktorom má hosťa - svoje schizofrenické zvedavé ja - ktoré robí so samým sebou interview. Chvíľu to vyzeralo, že sám seba prekvapí svojimi otázkami (a paroduje aj @wewo -a)
» www.birdz.sk/webka/marty0908...
6. WEWO
@wewo po asi roku natočil opäť videoblog, o tom ako si dal ostrihať svoje krásne vlasy na číro, kvôli hudobnému festivalu Uvidíte jeho staré vlasy, ako aj jeho nové číro. V jeho najnovšom videoblogu Goin´ mohawk!
» www.birdz.sk/webka/wewo/vide...
To nie je rebríček, to je 6 naj, čo som zverejnil podľa abecedy
neviem!
to naozaj výborný blog o ostrihaní vlasov...
Myslim ze povodne bolo 20 eur ako odmena za pravidelne video blogy, nie za jeden konkretny, ak sa dobre pamatam.
Moj jasny favorit v kombinacii s jeho vekom je marty.
Este na okraj, tu ludia hlasuju na zakalde osobnych preferencii a nie na zaklade kvality blogu. /co moze a nemusi byt zle, to uz je na posudeni niekoho ineh /
a) má rád videoblogovanie
b) venuje tomu veľa času
c) je to celkom zábavné
d) má témy
e) má najviac vlogov
ja som chcela dat @wewo vi ale akousi nadpozemskou silou sa mi zmiešali tie dva blogy a sekla som sa v mene:/
euro sa normalne sklonuje cize nikto nedostane 20 euro ale 20 eur
a týmto chcem vážne poďakovať všetkým, ktorí za mňa hlasovali, ale aj tým, ktorí za mňa nehlasovali