myslíš, že by Rišo položil už druhú vládu, v ktorej sa vyskytol? podľa mňa by si tým zároveň položil aj svoju politickú kariéru.
a Igor je nepríčetné, tvdrdohlavé decko a pochybujem, že by sa dobrovoľne vzal premiérskeho kresla, takže neviem, ťažko povedať.
je to smutné každopádne.
@kierkegaard@delica to mi ani nenapadlo, lebo som pri zakladani fora ešte nevidela tu tlacovku, kde o tom Sulík hovoril. Ale osobne si myslím, že to sa urcite nestane. Dávam tomu šancu asi ako predcasnym voľbám... Teda takmer ziadnu. No ale uvidíme.
Čiastočne vnímam politiku na Slovensku stále ako veľmi, veľmi, veľmi, v extrémne veľmi malej miere racionálnu vec - no a táto časť nepripúšťa inú možnosť akú tú, že Matovič, Sulík a Remišová odstúpia. Ak je v Matovičovi a ľuďoch okolo neho čo i len milimeter racionality tak to urobí. No ale po tom, ako na TA3 počul, že celý jeho klub stojí za ním a chcú, aby bol naďalej premiérom - bol tento malý kúsok racionality úplne zabitý. Takže zo sféry racionality a logických politických krokov sme sa dostali k bodu, kedy si rovno môžeš hodiť mincou a výsledok vynásobiť desiatimi plus slon, tiger a korytnačka no a vyjde ti rozhodnutie.
@yoss@13 Hej, videl som. Je to celé frustrujúce. Nerozumiem prečo to naťahujú veď sa im to komplet rozpadá - Krajniak pritom vôbec nebol kľúčové meno. Ak sa nerozpadnú teraz tak za pol roka.
@yoss@13 A aj tak, prvé čo mi napadlo, že to je kvôli Pčolinskému. Alebo cítia, že sa to rozpadne a chcú si nahrať nejaké body pred voličmi - že "aha, my sme reagovali ako prví"
Matovič odstupi len v takom pripade, že stiahne všetkych so sebou, alebo aspoň Sulíka ...lebo je to hajzlik čo využiva moc na určenie si kto ma väčšiu pravdu. Nie podporu.
Čiže buď neodstupi nikto z nich. Alebo odstupia obaja, pripadne aj Remišova.
@azizi@17 Mala by si z toho urobiť nejaký prognostický challange. Pre tých ktorí ktorý budú mať pravdu, by si potom mohla stanoviť nejakú odmenu za dobrú prognózu.
@kierkegaard@19 hm... Dobrý nápad! Mohla by som ich uviest v statuse ako najlepších Birdz politickych prognostikov ehm nic ine mi v tejto chvili nenapada (a zaratam aj tých, ktorí sa vyjadrili, ze odstupia obaja ...ale aj seba )
@zajko1211@21 Áno, ale koalícia moze stale zostať v tom istom zlozeni. Len premierom by bol vymenovany niekto iný, dobre riesenie by bol aj spominany Eduard Heger. Som si takmer istá, ze predcasne volby nebudú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a Igor je nepríčetné, tvdrdohlavé decko a pochybujem, že by sa dobrovoľne vzal premiérskeho kresla, takže neviem, ťažko povedať.
je to smutné každopádne.
U Matoviča som si tak na 85 percent ista, že neodstupi...
Čiže buď neodstupi nikto z nich. Alebo odstupia obaja, pripadne aj Remišova.