ja cem videť kto ma ucumuje jaj sak sa ludia nehambite za to ze si nekoho pozrete omg
a ten kto si chcel napisat ten podrobny navod na ten toplist mozes mi to do TS-ky? .. skus to vysvetliť jak pre najvacsieho magora aby som to pochopila pls
@20 ano ked uz tu taka funkcia musi byt tak nech ma takuto podobu
a pre ludi co chcu navod na toplist ... existuje ista stranka... www.google.com takze skuste pouzit rozum aspon na par percent a zarucene najdete co chcete ... good luck
to vám akože prečo robí problém,že ten koho profil si čítate a vás niečim zaujal a preto ste na neho klikli,bude o tom vedieť? Veď sa nehanbím za to,čo robím nie?
ja som za,aby to tu bolo,aspoň môže človek vidieť,koho jeho profil,alebo blog,či fotky zaujal...
noo,tak ja si dakedy pozeram profil niektorych ludi aj viackrat za den... napriklad niekto nieco napise a ja pri dalsom komente zabudnem,kto to vlastne bol
inak moj profil nema kto preco pozerat, takze je mi jedno
boze ludia co by vam vadilo na tom, ze by niekto vedel, ze ste si klikli na jeho fotku? no katastrofa .. aspon by ste sa dozvedeli, kto u vas bol, ci niekto znamy alebo niekto neznamy, a poznali by ste este viac ludi, keby ste nahodou napisali... ved urcite vam nikto nevynada, ked si pozriete jeho webku a on o tom bude vediet, ved si ju robil len pre nas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mne osobne aj tak stačí to počítadlo čo mám na webke za deň si ma pozrie tak 10 ľudí čiže by to aj tak nebolo nejako veľa.
a ten kto si chcel napisat ten podrobny navod na ten toplist mozes mi to do TS-ky? .. skus to vysvetliť jak pre najvacsieho magora aby som to pochopila pls
nesplnitelne, ze?
a pre ludi co chcu navod na toplist ... existuje ista stranka... www.google.com takze skuste pouzit rozum aspon na par percent a zarucene najdete co chcete ... good luck
@baarculiq ne, dnes sa žiaden návod písať nebude. Až budem mať čas tak napíšem
to vám akože prečo robí problém,že ten koho profil si čítate a vás niečim zaujal a preto ste na neho klikli,bude o tom vedieť? Veď sa nehanbím za to,čo robím nie?
ja som za,aby to tu bolo,aspoň môže človek vidieť,koho jeho profil,alebo blog,či fotky zaujal...
inak moj profil nema kto preco pozerat, takze je mi jedno
Ja si myslím, že ak si niekoho potrebuješ pozerať tajne, tak je to tvoja chyba a to odhlásenie je daň za to.