Som zakomplexovaný, nezodpovedný, primitívny, detinský, arogantný, náladový, príživnícky, asociálny, egoistický chudák, ktorý znepríjemňuje život druhým ľuďom.
Som Lola, cakam na plnohodnotny vztah, ale nechcem dramu, spolocenska, ale potrebujem osobny priestor. Svoj mizerny zivot zakryvam ironiou a nechtiac urazam ludi sarkazmom. Bud sa staram velmi alebo vobec.
Som dievča s túžbou nájsť cestu z chaosu, v ktorom sa nachádzam a vytvoriť z neho niečo pekné a zmysluplné.
Hybrid citu a logiky - vždy idúc sama proti sebe.
som fidlikant, ktorý nemá rád ľadvinky na smotane, miluje sviečkovú, konečne má priateľa podľa svojich predstáv, vie byť cynik a arogantný kok..t a je závislý na Earl Grey
Som Tomas, som vychodnar a spm na to hrdy. Svoje rodne mesto vychvalim vzdy a vsade aj keby tam nic nebolo.
Som cestovatel a rad fotim pamiatky a zaujimave veci, ktore mi padnu do oka.
Ps.ozvi sa
Som velmi divny zakriknuty, pribrzdeny a nepodareny tvor co tu aj vsade kde sa pohne len zbytocne robi ludom problemy a nervy...
A par veci z @5 sa na mna este hodi
Som malé, nezaujímavé dievcatko, ktoré sa hrá na dospelú zodpovednú osobu, ale po večeroch hrá minecraft a netrpezlivo čaká na nové časti Kouzelnej berušky a černýho kocoura
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Niekedy aj ako americky fejk
Moje motto
Ked Zit tak birdz zivot...ked zomriet tak len birdz smrtou
Nedoporučujem. Všetko sa rozsype...
primitiv - militantný a židobolševický amerikanofil
Hybrid citu a logiky - vždy idúc sama proti sebe.
Som cestovatel a rad fotim pamiatky a zaujimave veci, ktore mi padnu do oka.
Ps.ozvi sa
ozaj zvlastni spsob, akym napisat " arogantni curak"
A par veci z @5 sa na mna este hodi