arogantná, empatická, introvert, láskavá, (to tak nejako dominuje) Aroganciu by som zmenila, ale nejako to nejde. bavím ma písanie a čítanie. neznesiem svojho mladšieho súrodenca a paradajkovú polievku
som milujuci asocial zamerany na jednu osobu, obavajuci sa velkeho mnozstva neznamych ludi, ktorych by som mozno rada spoznala ale nemam na to chut a potrebu, kedze mi staci len jeden clovek, ktoreho mozem milovat a venovat mu cele ja ... obcas sa to moze zmenit a prejavit sa moja druha osoba, trochu viac spolocenska a akcna...
som clovek ktory...je velmi opatrny je velmi spoliehavy, cely zivot sa zaujimam o pocitace a vsetko okolo toho, dobre s citim len vo vybranej spolocnosti a aj si vyberam kamaratov, dokazem sa velmi naviazat na jednu osobu, som dost flegmatik a vsetko co povazujem za nepodstatne v tomto zivote mi je viac menej ukradnute napriek tomu, ze sa povazujem za detailistu...a dokazem byt verny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@vsetkynickysuobsadenedoboha v pohode schyzofreniou trpi vela ludi
@oinomaos ak si o sebe myslis ze si nula tak si ale podla mna je v tebe nieco viac a nemusis byt rovanky ako tvoji cervikovsky kolegovia