Dobrý deň. Volám sa kaylee a tiež mám problem s alkoholom a to taký, že by som si rada dáky dala a (na) žiadny nemám (peniaze). Mám 32 rokov, som rozvedená s 3 deťmi, štvrté je na ceste. Žijem v Česku v obci Osová Bitýška. Som orientovaná na sever, ale kebyže sa otočím doprava, tak by som bola na východ, ale nemám rada komunistov, preto som vždy orientovaná severne.
Dobrý deň, moje meno je Mechthilda a mám problémy s mojim druhým ja, aké, to nemám poňatia, spýtajte sa toho druhého ja, mne to prezradiť nechce. A okrem toho mi schováva veci, takže momentálne nemám zasa raz kompas a neviem určiť svoju aktuálnu orientáciu. Mesto ešte žiadne nevlastníme, ale akonáhle sa dobre vydáme, i to bude, vytypovaný máme Archangeľsk, pretože má v názve ľ a vieme ho napísať azbukou. A sme tu v utajení, takže vám náš vek nemôžme prezradiť, určite to však je prvočíslo vynásobené dvoma... lebo sme povedali.
V prípede akýchkoľvek ďalších otázok vám možno rady odpovieme. A možno nie.
Dobrýýýý. Volám sa tinka246, mám x rokov a meriam y centimetrov. Žijem v malom v zrube uprostred lesa so svojími psami, ak mám byť presná tak piatimi. Medzi moje zúľuby patria dlhé precházky po lese a hľadanie lesných trpaslíkov, pretože sa s nimi dá dobre pokecať! Pátram po nich už niekoľko rokov, no žiaľ natrafila som len na 6 ale ja dúfam, že ich nájdem viac. ešte rada kŕmim veveričky a zo zozbieranch šušiek si staviam tzv. "letné kuchynky" na stromoch
caw som Miriam neznasam ludovky a folklor mam rada skor punk rock dnb ..rock atd nikdy nikam nechodim nacas a najradsej mam izbu neupratanu lebo ked upracem tak aj tak si to tam rozhadzem ...mam rada zvierata citam skor casaky a kniha to musi bit fakt dobra aby som si ju celu precitala
a som zabudla ze este nemam rada svoj rodny jazyk radsej mam anglictinu v buducnosti sa tam planujem prestavovat hned co stretnem svojho idola Lukasa Latinaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
suppo a ty si tiež bukvica?....
V prípede akýchkoľvek ďalších otázok vám možno rady odpovieme. A možno nie.