Kto sú v skutočnosti ľudia, ktorí na BIRDZI zakladajú fóra s chúlostivými témami?
Neviem ako vy, ale ja si v poslednom čase všímam zakladateľov fór typu: "Poraďte mojej kamoške so vzťahom" alebo rôznych sexuálnych tém, z ktorých je jasné, že autor od vás načaká úprimnú a "ozajstnú" radu. zakladatelia takýchto diskusíí a ankiet majú väč
mozno sa hanbia napisat to pod skutocnym nickom, alebo si robia srandu, alebo zalozia jednu diskusiu a potom sem uz neplanuju chodit, neviem a netrapi ma to nejako
=D no a..? však každý keď chce niečo vyriešiť tak začne: kamarát/kamarátka má takýto problém : alebo Čo by ste robili keby..?
je to logické a neviem prečo sa tu bavia o sexuálnych témach pod fake menami
yo a btw.. to si všímaš len v poslednej dobe..? mne to tu tak prišlo hneď ako som sa registroval.. a.. neviem či to tu fórum už bolo ale myslím že nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
je to logické a neviem prečo sa tu bavia o sexuálnych témach pod fake menami
yo a btw.. to si všímaš len v poslednej dobe..? mne to tu tak prišlo hneď ako som sa registroval.. a.. neviem či to tu fórum už bolo ale myslím že nie..