1) Keby si mal možnosť, oživiť len jednu osobu z celého sveta, z akéhokoľvek obdobia, (storočia, či iného času, miesta), kto by to bol? A prečo práve tá osoba?
2.) Keby si mal možnosť oživiť aj ďalšie štyri osoby, ktoré by to boli, a prečo pr
Dobre, a dokážete napísať aj nejakých iných ľudí, okrem svojich blízkych a podobne?
Niekto, kto by zmenil situáciu vo svete, niekto, s kým by bol život ľahší, a pod.? Trošku fantázie poprosím... Ale hlavne nech sú to ľudia, ktorý naozaj existovali, nie ako Superman...
1) Nikola Tesla, pretoze to bol jeden z najvacsich vynalezcov vsetkych cias a rad by som s nim pokecal o jeho udajnych vynalezoch.
2.) Murray Rothbard, Ludwig von Mises, Frederic Bastiat a Eugen Bohm-Bawerk, pretoze to boli jedni z najvyznamnejsich predstavitelov anarchokapitalizmu, libertarianizmu a/alebo rakuskej skoly.
3.) Friedrich Hayek, Lysander Spooner, Milton Friedman, Carl Menger a nemusia tu byt sami ekonomobia, tak pridam aj Einsteina
@18 Tesla? slusny vyber, ... tiez som za Einsteina, potom mozno Planck, Darwin, Maxwell .... a z opacnej oblasti asi Konfucius, Beethoven, Tolstoj a pod.
Ale Hitler asi nie, iba keby som mal záruku že sa nedostane do vlády Nemecka, ale Stalina by som oživil, aby tu bolo zase kvalitné jedlo, normálny ludia ktorý nepoznajú PC atď...
oživila by som @therapybody , pretože...ja viem prečo..............a môjho otca by som oživila.....a brata, ktorého som siice nepoznala..no rada by som............a ostatným dám svätý pokoj.
2. Hitler - chcem vedieť kde zakopal tie nakradnuté tony zlata a tie stovky umeleckých diel
3. Martina Luthera - zaujímalo by ma čo by povedal na súčasný stav cirkvi a bolo by fajn keby ju trošku znormalizoval
4. M. R. Štefánik - chcel by som sa ho spýtať, či ho vážne zostrelili Rusi a ako je (ne)spokojný so stavom tejto republiky
5. H.P. Lovecraft - pre mňa jednoznačne najlepší spisovateľ, ocenil by som jeho spoločnosť na káve a rád by som ho lepšie spoznal, hlavne kde bral inšpiráciu
6. Rasputin - je pre mňa fascinujúce akú výdrž a odhodlanie žiť prejavil pri pokuse o jeho vraždu
7. Ch. Darwin - môj obľúbený vedec
8. Svätopluk - bolo by už na čase aby tento národ niekto zjednotil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
2. nikto
3. nikto
2.john lennon, M.kadaffi, kurt cobain, LENIN,STALIN
3.pi.i s tebou to uz dajak vela chces.. freddy mercury, heath ledger,jimmy dean, 2pac, che guevara
no tak teda..
Martina..
a dalej nech si strihne Stur, Jezis, a Jan Pavol II
mamina mojej kamarátky z detstva, lebo to nebolo fér.
Lincoln.
Niekto, kto by zmenil situáciu vo svete, niekto, s kým by bol život ľahší, a pod.? Trošku fantázie poprosím... Ale hlavne nech sú to ľudia, ktorý naozaj existovali, nie ako Superman...
2) Karel Kryl
3) Vsetkych spravnych ludi historie, o ktorych sa vela nehovori alebo vobec nevie...
Ak to myslíš naozaj vážne, tak sa mi tvoja odpoveď páči...
2.) Murray Rothbard, Ludwig von Mises, Frederic Bastiat a Eugen Bohm-Bawerk, pretoze to boli jedni z najvyznamnejsich predstavitelov anarchokapitalizmu, libertarianizmu a/alebo rakuskej skoly.
3.) Friedrich Hayek, Lysander Spooner, Milton Friedman, Carl Menger a nemusia tu byt sami ekonomobia, tak pridam aj Einsteina
Vďaka za odpoveď
2. john lennon, karel kryl, Luther King jr., Kennedy. lebo doplatili na to, že chceli zmeniť svet k lepšiemu.
3. vedel
Ďalej asi moje mačky. Ale ak to má byť človek tak potom Marilyn Monroe, Karel Kryl, Lennon, Morrison.
2) dedko, dedko, krstna, JP2
3) Tesla, Ledger
Jobsa preto, aby vratil applu niekdajsiu kvalitu a teslu snad nemusim hovorit preco.
z tych osobnosti asi najviac mozart a rachmaninoff
Svetu už chýba niaka záhada...
Ale Hitler asi nie, iba keby som mal záruku že sa nedostane do vlády Nemecka, ale Stalina by som oživil, aby tu bolo zase kvalitné jedlo, normálny ludia ktorý nepoznajú PC atď...
Einstein, Darwin, Lincoln, Fleming,
2. Hitler - chcem vedieť kde zakopal tie nakradnuté tony zlata a tie stovky umeleckých diel
3. Martina Luthera - zaujímalo by ma čo by povedal na súčasný stav cirkvi a bolo by fajn keby ju trošku znormalizoval
4. M. R. Štefánik - chcel by som sa ho spýtať, či ho vážne zostrelili Rusi a ako je (ne)spokojný so stavom tejto republiky
5. H.P. Lovecraft - pre mňa jednoznačne najlepší spisovateľ, ocenil by som jeho spoločnosť na káve a rád by som ho lepšie spoznal, hlavne kde bral inšpiráciu
6. Rasputin - je pre mňa fascinujúce akú výdrž a odhodlanie žiť prejavil pri pokuse o jeho vraždu
7. Ch. Darwin - môj obľúbený vedec
8. Svätopluk - bolo by už na čase aby tento národ niekto zjednotil
9. Pavol Demitra
10. J. R. R. Tolkien