ja sa tomu povenujm ked budem mat viac casu a ked si najdem nejaku vhodnu foto do pozadia ...neviem ci ja som blba, alebo to tam nieje...nenasla som nikde aka by mala byt idealna sirka fotky...bodlo by mi to
No troska som sa s tym pohral, na to ze som to robil rano o 3 to ujde, ale aj tak jedine co sa mi na tom paci je oramovanie fotky, len aj to treba nejak zladit
Takze uz aj ja som nieco vytvorila zatial nic moc, ale nemam s tym vobec ziadne skusenosti, takze som celkom spokojna zatial mam aj predstavu ako dalej, uz len musim zistit ako ju zrealizovat...
Ja by som bol hrozne moc rad keby ste mi sem napisali rozmery obrazku tak aby bol akurat na displej ze ked bude FIXNUTY a no-repeat tak aby to pokryvalo celu plochu...
no som sa už pridala aj ja, jako nič moc zatiaľ na to nemám náladu ale riadim sa heslom že v jednoduchosti je krása a čiernobiela kombinácia nikdy nič nepokazí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ale inak : woooow
aj ked to zatial neni nic moc,ale tak na zaciatocnika to ujde
sice jak som na to v noci kukla ze jako sa to robi,som najskor cumela ze do prdele to co je? ale potom mi dotrklo a zacala som skusat
Akonahle sa to podari, tak sa do toho pustim.
Teraz pôjdem asi spať
konecne moju tarjusu niekde
Tak sa pozrite všetci!!!!
skus mrknut tam
........... fixed}
bez tych bodiek to je myslene len ako ten cely kod..
a ked nepojde skus na miesto fixed napisat no=repeat
teraz neviem ci tam ma byt pomlcka alebo = ,nejako na to nevidim
skus ..uvidis
len dufam, ze to tu nebude za chvilu vyzerat jak v školke na ihrisku