ty debili čo pridávaju stále tie isté fora : máte ešte vianočnú výzdobu ? alebo : vadi vám ked dávaju na svk správy z lichtenštajnska,madarska atd.......no hlavne : flysser,humencan,freeman i ked je to ta isá osoba myslím
v poslednej dobe je ich veľa...nemám rád fake nicky...a tommyhot-a, zajkouska, a osobitné umiestnenie si zaslúžila (vraj žena) klaudiqqa...za presnosť mien neručím...
a potom pokecové deti, všetky tie páriky čo majú "spoločný birdz" typu dankajarko a na každý koment upozorňujúci ich že ak si chcú uchovať zvyšok cti nech z birdzu vypadnú zareagujú nejako divne nenávistne.
chcem poprosit ludi co sem napisem nech sa neurazaju a zoberu to normalne-vsak sme iba na internete (je to moj nazor... mozno ste iny v skutocnosti ale tu mi pridete menej sympaticky)... niekto viac niekto menej (som zvedavy kto sa urazi...)
@uspavanocka lebo je uspesna, slavna, ma nahy makeup, ma pod palcom modne trendy, ma viac kosiel nez ja so svojim plesatym tatkom dokopy a este k tomu ma tucneho frajera co ma este tucnejsiu penazenku, neznasam ju!
@jebozlesaaplani mohol si este nejaky kompliment toto si sa moc nepochlapil... ale diky, samozrejme na tvojho tata mafiana /brata borisa kollara/ nemam ale budes s avzdy snazit
mne nevadia konkretni ludia, skor konkretne nazory a vyjadrovanie.
som sice za kazdu srandu, ale ked sa nieco opakuje 101x tak ma to zacne znervoznovat. napr. ked niekto napise - I don't want to live on this planet anymore, tak toho cloveka by som dala rovno vystrelit do vesmiru bez kyslikovej bomby, lebo ta fraza uz nie je ani vtipna ani poucna, len otrepana.
tiez mi vadia ludia, ktori vo fore tvrdia jedno, ale potom v diskusiach dokazuju svojim spravanim nieco ine.
vadi mi, ked niekto nema na ludi rovnaky meter a na niekom odsudzuje to, co chvali na inych.
vadia mi fotky o zrkadlo, fotky, na ktorych je vidno neporiadok, zastrcky, neprofesionalne nalepene listy, uteraky alebo ine rusive vplyvy, ktore kazia cely dojem z "umelecky" sa tvariacej fotky.
a tiez mi vadi, ked niekto kritizuje nieco, co by sam ani len nedokazal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
niektori ini mi tu kedysi vadili, ale teraz uz nie
a potom pokecové deti, všetky tie páriky čo majú "spoločný birdz" typu dankajarko a na každý koment upozorňujúci ich že ak si chcú uchovať zvyšok cti nech z birdzu vypadnú zareagujú nejako divne nenávistne.
chcem poprosit ludi co sem napisem nech sa neurazaju a zoberu to normalne-vsak sme iba na internete (je to moj nazor... mozno ste iny v skutocnosti ale tu mi pridete menej sympaticky)... niekto viac niekto menej (som zvedavy kto sa urazi...)
@etelnair , @schizoofrenik , @laurikaaa , @greyness (iba obcas) , @n0win0u (iba obcas) , @antifunebracka (iba niekedy) , @h8u , @depropex , @transplantovana (trochu) ...
nerozdúchavaj plamene nenávisti, nesúď, lebo budeš súdený........filip
s tým fake si určite vedľa
som sice za kazdu srandu, ale ked sa nieco opakuje 101x tak ma to zacne znervoznovat. napr. ked niekto napise - I don't want to live on this planet anymore, tak toho cloveka by som dala rovno vystrelit do vesmiru bez kyslikovej bomby, lebo ta fraza uz nie je ani vtipna ani poucna, len otrepana.
tiez mi vadia ludia, ktori vo fore tvrdia jedno, ale potom v diskusiach dokazuju svojim spravanim nieco ine.
vadi mi, ked niekto nema na ludi rovnaky meter a na niekom odsudzuje to, co chvali na inych.
vadia mi fotky o zrkadlo, fotky, na ktorych je vidno neporiadok, zastrcky, neprofesionalne nalepene listy, uteraky alebo ine rusive vplyvy, ktore kazia cely dojem z "umelecky" sa tvariacej fotky.
a tiez mi vadi, ked niekto kritizuje nieco, co by sam ani len nedokazal.