Kto vás nahovoril aby ste začali fajčiť ?? alebo prosto prečo ste začali
Toto aby som sa dozvedel že prečo ste začali fajčiť .Ja som začal sám od seba nikto ma nemusel nahovárať ani nič také jednoducho som to chcel iba skusiť že čo to je
Asi ako 12-13 rocny (vek si nepametam) som to chcel vyskusat tak som strykovy potiahol sulanku a zachutila mi celkom, trocha som kaslal ale to bolo v poho ale riadne fajcim priblizne od 15
hanbím sa sama za seba ze som to niekedy vobec skusila, lebo vacsina ludi nezacina v 21 rokoch ako ja
no a spravila som to sama, zo zufalosti po najhorsom podraze aky mi urobila jedna z najblizsich osob.
ale nikdy to nenabralo obrie rozmery, max. 3 cigarety denne. a uz to vadi aj mne samej, takze sa budem snazit prestat. cez den bez toho vydrzim v pohode, horsie je ked si idem niekam sadnut s kamosmi...
to bolo davno este v 10tich ked som zobral do ruky prvu cigaretu...ale nefajcim...hoc raz za dva mesiace je taka vetsia opekacka...a tam si jednu dam...ale to asi len zo zufalstva
Moju symbolicky prvú cigaretu som mala na chate v alkoholickom opojení s inštruktážou od bývalej spolužiačky. Síce si na to nepamätám, ale na druhý deň som bola strašne hrdá, ked mi povedala, že som bola prirodzený talent . Stále nefajčím tak, že potrebujem svoju rannú a večernú, ale ked ma chytí tá moja hysterickosť, som ako dymový komín.
Ja som sa vlastne nejako rozhodla, že začnem, a bola som s tým mentálne stotožnená ešte pred prvou cigaretou v živote, čo bol ohorok po kamarátovi.
Akurát ma mrzí, že v poslednej dobe nielen fajčím krabičku aj niečo denne (znova), ale často aj vtedy, keď si to neviem vychutnať (= v spoločnosti niektorých ľudí / pri čakaní na autobus etc)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Sice teraz v lete som s tym sekol uz som si nezapalil mesiac, ale necitim, ze by som z toho bol este uplne vonku.
no a spravila som to sama, zo zufalosti po najhorsom podraze aky mi urobila jedna z najblizsich osob.
ale nikdy to nenabralo obrie rozmery, max. 3 cigarety denne. a uz to vadi aj mne samej, takze sa budem snazit prestat. cez den bez toho vydrzim v pohode, horsie je ked si idem niekam sadnut s kamosmi...
A ani som nefajčila.
A áno, musím sa pochváliť
Mozem robit prakticky co chcem , dat si kedykolvek 50 cigariet a kedykolvek prestanem , ale naco by som to robil?
Akurát ma mrzí, že v poslednej dobe nielen fajčím krabičku aj niečo denne (znova), ale často aj vtedy, keď si to neviem vychutnať (= v spoločnosti niektorých ľudí / pri čakaní na autobus etc)
A hovorím kto chce ten to skusi