@Schizzofrenya mala uplne popicovky, skoda ze uz nie je tak aktivna ako kedysi... @Elenari som este zvykol citat...
a z tych co su aktivny teraz... no popravde moc uz cas na citanie blogov nemam, ale zachytil som nejake od @Tomkov a boli vynikajuce a @Yall mala tiez fajn jeden co som stihol precitat...
Blogy veľmi nečítam, ale z tých ktoré som čítal sa mi páčili od tanickina, mayben, antifunebracka, Octa, Radasapytam, Nicmanenapada, Arywian, Mia246, Soy_goodking.
@motorbreath teraz sa citim jak nejaka padla celebrita a zaroven trochu previnilo. Kazdopadne vdaka za verne fanusikovstvo, moj cas este pride, spisovatelske zviera len spi
moje topky:
- @expresia (ta uz nepise, ale ked pisala, jej texty by som si dala tlacit a ramovat) @bansky@tanickina@purenarcissism a isto este nejaki ludia co som zabudla, napriklad hned tu jeden @nonormal napriklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
to urcite nebudem.
Neviem kto je naj ale mne sa páčili blogy čo som čítala od:
@verdamt
@milgamman
A @lorgine
@Elenari som este zvykol citat...
a z tych co su aktivny teraz... no popravde moc uz cas na citanie blogov nemam, ale zachytil som nejake od @Tomkov a boli vynikajuce a @Yall mala tiez fajn jeden co som stihol precitat...
no a ešte pekne píše @mayben
a na viac si nespomeniem, lebo ostatní buď píšu málo alebo oničom
@Purenarcissism
@Shroomy
@Nicmanenapada
@Neyhlias
moje topky:
- @expresia (ta uz nepise, ale ked pisala, jej texty by som si dala tlacit a ramovat) @bansky @tanickina @purenarcissism a isto este nejaki ludia co som zabudla, napriklad hned tu jeden @nonormal napriklad