jedine čo ma na Tizianovi zaujalo je moja predstava o jeho homosexualite vzhľadom na "Muža s rukavicou" lebo kvôli nemu by som sa homosexuálom určite stala.
@midnight veľmi by si ma tým potešil - niečo sa mi už medzičasom KONEČNE podarilo vycucať, teraz už v podstate potrebujem len ten úplný začiatok - a síce, ako sa to dostalo do Barbarigovej zbierky, respektíve - či to bol len "nevydarený pokus", pretože to bola verzia, čo zostala v dome, kde bola namaľovaná a aj je (z môjho pohľadu) najškaredšia. Ktovie.
a k btw otázke - jednak zvyčajne dávam sekcie úplne odveci, jednak ma nasralo (zasa raz) že sa tu za odborné považujú len IT veci, pričom odborného je oveľa viac, scestne spomeniem napríklad jazykovedu, ale chápeš... skrátka, toto sú maličkosti a tie ma vedia vytočiť viac ako keď pacnem v 50km/h na štrku bez chráničov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a k btw otázke - jednak zvyčajne dávam sekcie úplne odveci, jednak ma nasralo (zasa raz) že sa tu za odborné považujú len IT veci, pričom odborného je oveľa viac, scestne spomeniem napríklad jazykovedu, ale chápeš... skrátka, toto sú maličkosti a tie ma vedia vytočiť viac ako keď pacnem v 50km/h na štrku bez chráničov