všetky tie plastiky, vyretušované ksichty v televízii... tie umeliny a preafektované ksichty, ktoré by mohli slúžiť ako paleta s farbami pre maliara...
Nik! Nemám o nich záujem a je mi úplne jedno ako to vyzerá. Ak počúvam hudbu, tak väčšinou bez obrazu a keď tam je niekto kto by sa mi hnusil tak to prepnem. A pri pc by som si ani nevyhľadávala spevákov ktorí by sa mi hnusili.
GAGA, bobor, potkáňky( Majlí, Demi,Selena, Vaneska, Swift), efron, Rihaňa, Rytmus, Christna Aguilera alebo jak sa to píše a @aaangelinna spravne podotkla, že Kevin Jonas
gaga, rihana, agilera (mala som ju celkom rada, ale odkedy sú všetky pop-sliepky postraté z gagy a snažia sa ju imitovať, chce sa mi z nich grcať viac, jak ever before )
mna ten bieber požiadal na FB o priatelstvo teda možno to nebol on original ale ked som zbadala tu foto mala som dost ...a Haničku tiež nemusim..a všeobecne takýchto sladučkých típkov......už som z toho vyrástla
justin bieber, amy wineouse, hannah montana .... ale mam obavy, že ju nemožem považovať za speváčku... rihanna ... tých ked vidím a hlavne ked počujem tak už len hľadám najbližší záchod aby som niekomu niečo neogrcala .... blee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A Hanna Montana/Miley Cyrus
Pretože celá jej osobnosť je holá riť a ruka v bok v Smotánke a z toho mi je vážne na grc.
Našťastie nepoznám tie súčasné speváčky po ksichte.
"Terajší spváci" ma absolútne netrápia...
hannah
rytmus
a dalsie debilne moderne pedofilne akoze hviezdicky, ktore vysli z komercnej dielne Disney Channel
Hannah Montana